Bestsellers
Model: SK-10082

er lavet på argentisk okse

Varedeklaration: Gelatine (okse)

50,00
Model: SK-10083

er lavet på argentisk okse

Varedeklaration: Gelatine (okse)

30,00
Model: SK3003

Til mælkeis ca. 2,2 g pr. liter. Til vandis ca. 1-1,5 g pr. liter. Piskes kraftigt. Røres i koldt eller varmt.

Varedeklaration:

Konsistensmidler: E 471, E477,E470a, E466, E412,teknisk hjælpemiddel: E551,(ingen funktion i det endelige produkt).
44,95
Model: SPK-1667

Garanti for optimal effekt!

Vi har den originale. Det er rent tryllestøv til dit bagværk.

Bageenzymer gør bagværket let og luftigt, og det holder sig frisk i mange dage.

Efter bagningen er der ingen enzymer tilbage i bagværket, da de bliver 100% opløst ved 55 grader.

Dosering: 1,0 - 2,0% af melets mængde. (altså kun ca. 15 gram pr. kilo mel.)

31,95
Model: 702-6018

Bake Easy™ Non-Stick Spray ...

49,95
65,00
You save: 15,05
Model: SPK-3008

anvendes i kager, creme, frugtcreme, hjemmelavet sennep m.m. efter opskrifter.

19,95
Model: SW1614

good for ice cream, cakes and praline

42,95
Model: SW6100

mix 100 g. cream fix with 100 ml. water (approx 20 C). whisk 500 g. unsweetened cream until stiff and fold in under the mass.

39,95
Model: SK3018

også kaldet vinstensyre og cream of tartar

59,95
Model: SW6102

mix 100 g. cream fix with 100 ml. water (approx 20 C). whisk 500 g. unsweetened cream until stiff and fold in under the mass.

39,95
Model: SPK-3007

brændt maltmel velegnet til rugbrød, boller og bagning

39,95
Model: SK3002

velegnet til is, bolcher, kager, desserter og madlavning.

39,95
Model: SK-1085

A4 used for frensh nougat and Panforte cakes

27,95
Model: SPK-1665

Hvedebrødssur kan anvendes til mange forskellige brødtyper. Forbedre brødsmagen og holdbarheden. Giver stabil og smørefast krumme. Tilsæt 1-4% af melmængden.

19,95