Bestsellers
Model: SK-10082

er lavet på argentisk okse

Varedeklaration: Gelatine (okse)

50,00
Model: SK-10083

er lavet på argentisk okse

Varedeklaration: Gelatine (okse)

30,00
Model: SPK-1667

Garanti for optimal effekt!

Vi har den originale. Det er rent tryllestøv til dit bagværk.

Bageenzymer gør bagværket let og luftigt, og det holder sig frisk i mange dage.

Efter bagningen er der ingen enzymer tilbage i bagværket, da de bliver 100% opløst ved 55 grader.

Dosering: 1,0 - 2,0% af melets mængde. (altså kun ca. 15 gram pr. kilo mel.)

31,95
Model: 1096-100

Varedeklaration: Pistaciekerner

69,95
Model: 702-6018

Bake Easy™ Non-Stick Spray ...

49,95
65,00
You save: 15,05
Model: SPK-3007

brændt maltmel velegnet til rugbrød, boller og bagning

39,95
Model: SW1700

Lady Fruit Miroir til at lave glaze på kager i bedste bagedyst stil. Se evt opskrifter under den store bagedyst på dr´s hjemmeside. opskrift er også på label.

Neutral, blank gelé til at overtrække/glasere kager.

Klar til brug.

Der kan tilsættes pastafarve.

For et flottere resultat bør kagen være frossen, når man kommer glazen på.

59,95
Model: SK-317

pektin er et naturligt og vegetabilsk geleringsmiddel.

Bruges bla. til karameller, frugtflæsk

Varedeklaration: Konsistensmiddel: E 440

24,95
Model: SW6000

Bitter mandler kan anvendes i små mængder som smagforstærker ( FVST )

I bitre mandler findes et naturligt giftstof ( blåsyre )

( Stoffet giver akutte forgiftninger ved et stort indtag)

Ingredienser: Bitre Mandler.

Kan indeholde spor af nødder.

Eventuelle allergener markeret med fed skrift.

29,95
Model: SPK-1666

Guargum er et fantastisk middel når du bager glutenfri. Med Guargum får man samme bindemiddel som man får fra gluten.

Guargum er den formalede frøhvide fra guar bønner som er en bælg-plante. Guar Gum anvendes primært som emulgator og fortykningsmiddel i mange fødevarer. Det er neutral i lugt og smag og kan bruges til at binde ingredienser.

produktet kaldes også guar gummi, guar gum og guargummi.

instantgum.

Ingredienser

Konsistensmiddel: E 412
39,95
Model: SK-1602

velegnet til at bruge i konfekt, hjemmelavet is, kager mv.

39,95
Model: SK-1630
Ingredienser: pomerans, glukose-fruktose sirup, sukker, E330. Næringsindhold pr. 100 g. Energi 1322/314 KJ/Kcal Fedt 0,4 g Heraf mættede fedtsyrer 0 g Kulhydrat 76 g Heraf sukkerarter 70 g Protein 1 g Salt 0,27 g  
39,95
Model: SK-1607

liquid rye bread malt for home baked rye bread.

64,95
Model: SPK-8000
Ingredienser Korender,vegetabilsk olie ( solsikke )   Næringsindhold pr. 100 g. Energi 1337/315 KJ/Kcal Fedt 1,3 g Heraf mættede fedtsyrer 0,1 g Kulhydrat 67 g Heraf sukkerarter 67 g Protein 4,1 g Salt 0,2 g
20,00