Model: SK-10082

er lavet på argentisk okse

Varedeklaration: Gelatine (okse)

50,00
Model: SK-10083

er lavet på argentisk okse

Varedeklaration: Gelatine (okse)

30,00
Model: SW6000

Bitter mandler kan anvendes i små mængder som smagforstærker ( FVST )

I bitre mandler findes et naturligt giftstof ( blåsyre )

( Stoffet giver akutte forgiftninger ved et stort indtag)

Ingredienser: Bitre Mandler.

Kan indeholde spor af nødder.

Eventuelle allergener markeret med fed skrift.

29,95
Model: SK-1630
Ingredienser: pomerans, glukose-fruktose sirup, sukker, E330. Næringsindhold pr. 100 g. Energi 1322/314 KJ/Kcal Fedt 0,4 g Heraf mættede fedtsyrer 0 g Kulhydrat 76 g Heraf sukkerarter 70 g Protein 1 g Salt 0,27 g  
39,95
Model: SW1700

Lady Fruit Miroir til at lave glaze på kager i bedste bagedyst stil. Se evt opskrifter under den store bagedyst på dr´s hjemmeside. opskrift er også på label.

Neutral, blank gelé til at overtrække/glasere kager.

Klar til brug.

Der kan tilsættes pastafarve.

For et flottere resultat bør kagen være frossen, når man kommer glazen på.

59,95
Model: SPK-3012

er sukker, der bla. bruges til at lave spiselige juveler med.

42,95
Model: 702-6018

Bake Easy™ Non-Stick Spray ...

49,95
65,00
You save: 15,05
Model: SK-1631
Ingredienser Citronskal,glukose-fruktosesirup,sukker, E330   Næringsindhold pr. 100 g. Energi 1332/314 KJ/Kcal Fedt 0 g Heraf mættede fedtsyrer 0 g Kulhydrat 76 g Heraf sukkerarter 76 g Protein 0 g Salt 0,4 g  
39,95
Model: 1096-100

Varedeklaration: Pistaciekerner

69,95
Model: SPK-3007

brændt maltmel velegnet til rugbrød, boller og bagning

39,95
Model: SK3011

Funny decorating on cakes, ice cream and dessert, explode in mouth

39,95
Model: SK3018

også kaldet vinstensyre og cream of tartar

59,95
Model: SW1614

good for ice cream, cakes and praline

42,95
Model: SK-1602

velegnet til at bruge i konfekt, hjemmelavet is, kager mv.

39,95