Bestsellers
Model: SK-10082

er lavet på argentisk okse

Varedeklaration: Gelatine (okse)

50,00
Model: SK-10083

er lavet på argentisk okse

Varedeklaration: Gelatine (okse)

30,00
Model: SPK-1667

Garanti for optimal effekt!

Vi har den originale. Det er rent tryllestøv til dit bagværk.

Bageenzymer gør bagværket let og luftigt, og det holder sig frisk i mange dage.

Efter bagningen er der ingen enzymer tilbage i bagværket, da de bliver 100% opløst ved 55 grader.

Dosering: 1,0 - 2,0% af melets mængde. (altså kun ca. 15 gram pr. kilo mel.)

31,95
Model: 702-6018

Bake Easy™ Non-Stick Spray ...

49,95
65,00
You save: 15,05
Model: SPK-3007

brændt maltmel velegnet til rugbrød, boller og bagning

39,95
Model: SK3019

Malto er et produkt, der er udvundet af tapioka og baseret på maltodextrin (kulhydrat). Det anvendes som fyldemiddel, men kan også absorbere olier. Fremtræder som et meget fint pulver. God kold og varm opløselighed. Når det blandes med olie, bliver det et pulver, der kan bearbejdes og som opløses i vandholdigt medium.

59,95
Model: SW1700

Lady Fruit Miroir til at lave glaze på kager i bedste bagedyst stil. Se evt opskrifter under den store bagedyst på dr´s hjemmeside. opskrift er også på label.

Neutral, blank gelé til at overtrække/glasere kager.

Klar til brug.

Der kan tilsættes pastafarve.

For et flottere resultat bør kagen være frossen, når man kommer glazen på.

59,95
Model: SK3018

også kaldet vinstensyre og cream of tartar

59,95
Model: RBI60UK

Nielsen Massey Vanilla Extract uses a proprietary blend of select vanilla beans and is made using strict, quality standards and exclusive cold extraction process. Enjoy in a wide range of foods, from classic sweet treats (cakes, cupcakes, cookies, pastries, ice cream and more) to savoury foods (soups, sauces, vegetables, meats and more). 60ml

99,95
Model: SW1614

good for ice cream, cakes and praline

42,95
Model: SK3011

Funny decorating on cakes, ice cream and dessert, explode in mouth

39,95
Model: SW6103

mix 100 g. cream fix with 100 ml. water (approx 20 C). whisk 500 g. unsweetened cream until stiff and fold in under the mass.

39,95
Model: SK-1607

liquid rye bread malt for home baked rye bread.

64,95
Model: 2815NV-T70

finest Belgian Chocolate for cakes, praline, Ice cream and more

369,95