Farver og aromaer bruges til mange forskellige formål inden for bagning. Du kan for eksempel fremtrylle en imponerende regnbuekage i alle regnbuens farver, gøre en lys kagedej mørkere eller anvende en aroma eller essens i bagværket for at give kagen et ekstra, velsmagende pift.

Her på denne side kan du gå på opdagelse i udvalget af farver og aromaer, der udgør ’prikken over i’et’ og er med til at forvandle en god kage til en fantastisk kage.

Anvend eksempelvis pasta- eller frugtfarve til at ramme den helt rigtige kulør når kagen skal skille sig ud fra mængden, eller pynt dit bagværk med glitterfarver, særlig fødevare maling eller matte og metalliske pulverfarver. Gør du det, er du sikker på at alle vil huske netop din kage – uanset hvilken anledning, den serveres i forbindelse med.

Se også vores udvalg af øvrige farver, aromaer og essenser såsom frugtaroma, bæraroma, lakridsessens og rom-ekstrakt.

Hos SpecialKøbmanden har vi Nordens største udvalg af bageudstyr og materialer til kagedekoration. Udover kagetilbehør forhandler vi te, kaffe, krydderier og specialiteter. Vi står klar med alt til kager; udstyr, inspiration, vejledning og materialer. SpecialKøbmanden har eksisteret siden 1972 og har stor erfaring med bageudstyr og kagedekoration og er garant for god kvalitet. Udover vores webshop har vi fysisk butik i Sluseholmen, og vi tager altid gerne en snak om bagning, pynt og kagedekoration.

Follow Us
Subscribe newsletter