Kagedekoration er velegnet til at personliggøre din kage. Det kan du blandt andet gøre ved særlige lejligheder, hvor du gerne vil glæde nogen. Det kunne være din søn eller datter. Vi har masser af lys, som børnene vil blive begejstrede for – fx racerbiler eller prinsessekroner. Men der er også mange flotte lys til voksne. Vælg et lys i fine pastelfarver eller lys formet som værktøj, hvis du er gift med en handymand.

 

Er du en, der holder af de små detaljer, vil du ikke kunne stå for vores mange tyller. Du kan lave dine egne blomster, blade, perler, prikker, kniplinger og meget mere. Du finder selvfølgelig også tylleholdere og sprøjteposer hos os – så er det bare at gå i gang med kagedekorationen.

 

Hvis du stadig ikke helt ved, hvad du skal lave, kan det være en idé at kigge i et af de blade, du finder i vores sortiment. Her får du mange opskrifter og tips til kagedekoration.

Hos SpecialKøbmanden har vi Nordens største udvalg af bageudstyr og materialer til kagedekoration. Udover kagetilbehør forhandler vi te, kaffe, krydderier og specialiteter. Vi står klar med alt til kager; udstyr, inspiration, vejledning og materialer. SpecialKøbmanden har eksisteret siden 1972 og har stor erfaring med bageudstyr og kagedekoration og er garant for god kvalitet. Udover vores webshop har vi fysisk butik i Sluseholmen, og vi tager altid gerne en snak om bagning, pynt og kagedekoration.

Follow Us
Subscribe newsletter