Hos SpecialKøbmanden finder du ikke blot et udvalg af søde sager, drikkevarer, bageartikler og bageredskaber. Vi forhandler også gaveartikler til mange anledninger; blandt andet i form af gavekort i forskellige prisklasser. Giver du et gavekort til en du holder af, kan vedkommende se frem til at blive forkælet med vores store udvalg af lækre varer og specialprodukter.

Ud over gavekort finder du også et udvalg af flotte gavekurve og firmagaver her i kategorien ’Gaveartikler’. En gavekurv er den oplagte gaveide til værten eller værtinden, der skal forkæles med et udvalg af velsmagende specialprodukter.

Hvis din virksomhed skal give julegaver eller andre firmagaver til kunder og ansatte, kan gavekurve fra SpecialKøbmanden med fordel bruges til formålet. Hvem vil eksempelvis ikke sætte pris på at modtage en flot kurv fuld af velsmagende specialiteter såsom te, kaffe, vin, øl og chokolade med mere?

Se mere til alle mulighederne inden for gavekurve, gavekort og øvrige gaveartikler lige her.

Hos SpecialKøbmanden har vi Nordens største udvalg af bageudstyr og materialer til kagedekoration. Udover kagetilbehør forhandler vi te, kaffe, krydderier og specialiteter. Vi står klar med alt til kager; udstyr, inspiration, vejledning og materialer. SpecialKøbmanden har eksisteret siden 1972 og har stor erfaring med bageudstyr og kagedekoration og er garant for god kvalitet. Udover vores webshop har vi fysisk butik i Sluseholmen, og vi tager altid gerne en snak om bagning, pynt og kagedekoration.

Follow Us
Subscribe newsletter