Model: SPK-3007

brændt maltmel velegnet til rugbrød, boller og bagning

39,95
Model: SPK-1665

Hvedebrødssur kan anvendes til mange forskellige brødtyper. Forbedre brødsmagen og holdbarheden. Giver stabil og smørefast krumme. Tilsæt 1-4% af melmængden.

19,95
Model: SK-1607

liquid rye bread malt for home baked rye bread.

64,95
Model: SPK-1664

Bruges til at syrne rugbrød med. Giver en god skærefast krumme og syrlig afrundet brødsmag. Tilsæt 3-6% af melmængden. Jo mere rugmel og kerner jo højere dosis af rugbrødssur.

19,95
Model: IBI-824804

38 x 33 cm.

119,95
Model: IBI-355925

1,5 l.

99,95
Model: SPK-1667

Garanti for optimal effekt!

Vi har den originale. Det er rent tryllestøv til dit bagværk.

Bageenzymer gør bagværket let og luftigt, og det holder sig frisk i mange dage.

Efter bagningen er der ingen enzymer tilbage i bagværket, da de bliver 100% opløst ved 55 grader.

Dosering: 1,0 - 2,0% af melets mængde. (altså kun ca. 15 gram pr. kilo mel.)

31,95
Model: 2105-951
From Wilton. Recipe Right® is constructed of heavy-gauge steel that provides an even-heating ...
79,95
Model: IBI-824802

38 x 16,5 cm.

79,95
Model: SPK-1666

Guargum er et fantastisk middel når du bager glutenfri. Med Guargum får man samme bindemiddel som man får fra gluten.

Guargum er den formalede frøhvide fra guar bønner som er en bælg-plante. Guar Gum anvendes primært som emulgator og fortykningsmiddel i mange fødevarer. Det er neutral i lugt og smag og kan bruges til at binde ingredienser.

produktet kaldes også guar gummi, guar gum og guargummi.

instantgum.

Ingredienser

Konsistensmiddel: E 412
39,95
Model: SK-1606

liquid rye bread malt for home baked rye bread.

39,95
Model: X-2105-949
Recipe Right® is constructed of heavy-gauge steel that provides ...
46,95
Model: 2105-8466

From Wilton. Great for single-size dessert cakes, frozen bread dough ...

159,95
Model: IBI-355930

2,2 l.

119,95