Er du vild med chokolade, og overvejer du at prøve kræfter med chokoladefremstilling, så er du kommet til det helt rigtige sted her på denne side.

Hos SpecialKøbmanden finder du alle de nødvendige råvarer og redskaber til chokoladefremstilling. Vi forhandler både selve chokoladen (hvide, lyse samt mørke varianter), den særlige chokoladefarve til farvning af de søde sager samt diverse chokoladeformer og tilbehør til chokoladefremstilling. Derudover finder du overfladepynt i form af ’Transfer sheets’ her på siden.

Se også vores udvalg af forme til fremstilling af chokoladeskåle og chokoladeskaller i kategorien her, hvor du samtidig finder konfektforme og elegant pynt til dekoration af de søde sager.

Med de mange muligheder inden for råvarer og tilbehør til chokoladefremstilling, er der dømt masser af inspiration og fri leg til alle chokoladeelskere. Så er det bare at komme i gang med at fremstille dine egne fyldte chokolader, trøfler, konfekt eller fantasifuld kagepynt.

Hos SpecialKøbmanden har vi Nordens største udvalg af bageudstyr og materialer til kagedekoration. Udover kagetilbehør forhandler vi te, kaffe, krydderier og specialiteter. Vi står klar med alt til kager; udstyr, inspiration, vejledning og materialer. SpecialKøbmanden har eksisteret siden 1972 og har stor erfaring med bageudstyr og kagedekoration og er garant for god kvalitet. Udover vores webshop har vi fysisk butik i Sluseholmen, og vi tager altid gerne en snak om bagning, pynt og kagedekoration.

Follow Us
Subscribe newsletter