Bageforme er helt centrale, hvis du ønsker at skabe noget særligt med dine kager. Med gode bageforme kan du få dine kager til at passe til enhver lejlighed. Hos SpecialKøbmanden fører vi et bredt udvalg af bageforme i mange forskellige former og størrelser. Der er klassiske forme til det stilfulde selskab og sjove bageforme til børn.

Bageforme af silikone er blevet meget populære de senere år, fordi de er så fleksible og nemme at arbejde med. Og med alle de mange forskellige forme er det virkelige kun fantasien, der sætter grænser. Udover de populære silikoneforme har vi også klassiske metalforme, rugbrødsforme, springforme og bageringe i vores sortiment. Desuden fører vi en lang række sjove og fine Wilton kageforme.

Udover bageformene finder du også meget andet køkkenudstyr i denne kategori; specialværktøj, der gør bagningen meget lettere. Det kan være en særlig rullepind til fondant, et bolsjetermometer eller en kagedeler til lagkagebundene.

Hos SpecialKøbmanden har vi Nordens største udvalg af bageudstyr og materialer til kagedekoration. Udover kagetilbehør forhandler vi te, kaffe, krydderier og specialiteter. Vi står klar med alt til kager; udstyr, inspiration, vejledning og materialer. SpecialKøbmanden har eksisteret siden 1972 og har stor erfaring med bageudstyr og kagedekoration og er garant for god kvalitet. Udover vores webshop har vi fysisk butik i Sluseholmen, og vi tager altid gerne en snak om bagning, pynt og kagedekoration.

Follow Us
Subscribe newsletter