Skal kagen være ekstra fin og imponere alle gæster i selskabet, så kan man overtrække den med fondant eller beklæde den med et mere traditionelt marcipan-overtræk.

Her finder du et udvalg af fondant og tilbehør inden for kategorien som eksempelvis silikoneforme, prægere, udstikkere, airbrush-farver samt airbrush udstyr. Find også marcipan til overtræk af kager samt andre produkter inden for fondant og tilbehør her på denne side.

Fondant er en overtræksmasse/sugarpaste, der anvendes til at pynte kager med samt bruges som selvstændig kagepynt og dekoration. Massen er typisk nemmere at håndtere og arbejde med end den skrøbelige marcipan kan være, hvilket kan være en fordel når du arbejder med bestemte typer kager.

Brug fondant og tilbehør inden for kategorien til at dække din kage med en perfekt, glat overflade. Massen er nem at forme til smukke border, blomster og dekorationer, og kan desuden farves med pastafarver og tilsættes smag via aromaer.

Model: sum-1984

Årets voksenjulekalender med sølvmotiv er inspireret af det ikoniske tapet, som dekorerer alle vores Summerbird-chocolaterier. Julekalenderen er fyldt med vores unikke chokoladebarer og raffinerede fyldte chokolader. Julekalenderen indeholder 12 forskellige varianter. 

Der gemmer sig bag hver låge 1 stykke chokolade

248,00