Skal kagen være ekstra fin og imponere alle gæster i selskabet, så kan man overtrække den med fondant eller beklæde den med et mere traditionelt marcipan-overtræk.

Her finder du et udvalg af fondant og tilbehør inden for kategorien som eksempelvis silikoneforme, prægere, udstikkere, airbrush-farver samt airbrush udstyr. Find også marcipan til overtræk af kager samt andre produkter inden for fondant og tilbehør her på denne side.

Fondant er en overtræksmasse/sugarpaste, der anvendes til at pynte kager med samt bruges som selvstændig kagepynt og dekoration. Massen er typisk nemmere at håndtere og arbejde med end den skrøbelige marcipan kan være, hvilket kan være en fordel når du arbejder med bestemte typer kager.

Brug fondant og tilbehør inden for kategorien til at dække din kage med en perfekt, glat overflade. Massen er nem at forme til smukke border, blomster og dekorationer, og kan desuden farves med pastafarver og tilsættes smag via aromaer.

Hos SpecialKøbmanden har vi Nordens største udvalg af bageudstyr og materialer til kagedekoration. Udover kagetilbehør forhandler vi te, kaffe, krydderier og specialiteter. Vi står klar med alt til kager; udstyr, inspiration, vejledning og materialer. SpecialKøbmanden har eksisteret siden 1972 og har stor erfaring med bageudstyr og kagedekoration og er garant for god kvalitet. Udover vores webshop har vi fysisk butik i Sluseholmen, og vi tager altid gerne en snak om bagning, pynt og kagedekoration.

Follow Us
Subscribe newsletter