Måske overvejer du at overraske din udkårne til valentinsdag? Vi giver dig rig mulighed for at vise dine følelser, bl.a. med mange udgaver af hjertesymbolet. Vælg en hjerteform til kagen og evt. sukkerhjerter til toppen.

 

I julen er der også fokus på de store følelser. Uanset hvad du vælger at bage i år, er det ikke usandsynligt, at du får brug for højtidens farver – vi har diverse geler, fx rød og guld. Hvis du savner sne udenfor, kan du kompensere med snefnug på toppen af kagen eller lave en brunkage formet som en snemand. Højtidens brunkager kan også være stjerner, engle og meget mere.

                                                                                   

Men før det bliver jul, er der mange, der går rundt og gyser. Er du til Halloween, kan du gøre den ekstra uhyggelig i år. Vi har sukkerknogler, farve til drinks og en gel, der ligner grønt slim.

 

Når efterår og vinter er forbi, kommer påske. Hyld højtiden og foråret med minikager fra din nye æggeform eller et hjemmelavet chokoladeæg.

Hos SpecialKøbmanden har vi Nordens største udvalg af bageudstyr og materialer til kagedekoration. Udover kagetilbehør forhandler vi te, kaffe, krydderier og specialiteter. Vi står klar med alt til kager; udstyr, inspiration, vejledning og materialer. SpecialKøbmanden har eksisteret siden 1972 og har stor erfaring med bageudstyr og kagedekoration og er garant for god kvalitet. Udover vores webshop har vi fysisk butik i Sluseholmen, og vi tager altid gerne en snak om bagning, pynt og kagedekoration.

Follow Us
Subscribe newsletter