Der bliver lagt mærke til kagerne ved livets mærkedage som bryllup, barnedåb og konfirmation. Bryllupskagen er stort set altid et samlingspunkt, der har stor betydning, og derfor skal den naturligvis også tage sig smukt ud. Vi har et udvalg af fine bryllupsfigurer, der udrydder enhver tvivl om, hvorfor der er fest. Men bryllupskagen er ikke den eneste vigtige kagekreation, nej der skal også gøres noget ekstra ud af kagerne ved konfirmation og barnedåb.

Til kagerne til barnedåben finder du en række udstikkere i figurer, der passer helt perfekt til lejligheden. Lad for eksempel gæsterne more sig over at kunne sætte tænderne i en fin lille babyfod, eller pynt dine kager med små lyserøde eller lyseblå sukkerbamser.

Med kagerne til de særlige fester drejer det sig om at få alle de små detaljer til at passe til lejligheden. Det handler om at finde præcis den bageform eller den kagepynt, der passer til netop jeres bryllup, barnedåb eller konfirmation.

Hos SpecialKøbmanden har vi Nordens største udvalg af bageudstyr og materialer til kagedekoration. Udover kagetilbehør forhandler vi te, kaffe, krydderier og specialiteter. Vi står klar med alt til kager; udstyr, inspiration, vejledning og materialer. SpecialKøbmanden har eksisteret siden 1972 og har stor erfaring med bageudstyr og kagedekoration og er garant for god kvalitet. Udover vores webshop har vi fysisk butik i Sluseholmen, og vi tager altid gerne en snak om bagning, pynt og kagedekoration.

Follow Us
Subscribe newsletter