Cupcakes er blevet meget populære igennem de seneste år. Det er nemt at forstå, for de små, portionsanrettede kager er både lækre, elegante og kan laves i et væld af smagsvarianter. Prøv eksempelvis en traditionel cupcake med vanilje- eller chokoladesmag, eller gå efter en variant med bær eller nødder.

Uanset om du har masser af erfaring med at bage, eller du er helt ny i køkkenet, er det nemt at fremtrylle velsmagende og dekorative cupcakes.

Her på denne side finder du alt det bageudstyr du behøver for at komme i gang med at bage cupcakes. Vi forhandler både muffinforme, muffinbageplader, dekorative wraps og flotte cupcakeæsker samt stativer, så bagværket tager sig ud fra sin bedste side, når det præsenteres for gæsterne.

Vælger du eksempelvis at servere cupcakes til kaffen eller til fødselsdagsfesten, er der masser af muligheder når det gælder dekoration. Her er det kun fantasien der sætter grænser for valget af frosting, pynt og drys.

Hos SpecialKøbmanden har vi Nordens største udvalg af bageudstyr og materialer til kagedekoration. Udover kagetilbehør forhandler vi te, kaffe, krydderier og specialiteter. Vi står klar med alt til kager; udstyr, inspiration, vejledning og materialer. SpecialKøbmanden har eksisteret siden 1972 og har stor erfaring med bageudstyr og kagedekoration og er garant for god kvalitet. Udover vores webshop har vi fysisk butik i Sluseholmen, og vi tager altid gerne en snak om bagning, pynt og kagedekoration.

Follow Us
Subscribe newsletter