Garanti for optimal effekt!
Vi har den originale. Det er rent tryllestøv til dit bagværk.
Bageenzymer gør bagværket let og luftigt, og det holder sig frisk i mange dage.
Efter bagningen er der ingen enzymer tilbage i bagværket, da de bliver 100% opløst ved 55 grader.
Dosering: 1,0 - 2,0% af melets mængde. (altså kun ca. 15 gram pr. kilo mel.)
Specialkøbmandens bageenzymer sælges nu i 100 g., 300 g. 600 g. og 1 kg. bøtter, genanvendelige.
brændt maltmel velegnet til rugbrød, boller og bagning
pris er pr. stk.
er i plastik, og 12 cm.
holder til 5-10.000 flütes der skal snittes.
Flydende rugbrødsmalt til hjemmebagt rugbrød.
Guargum er et fantastisk middel når du bager glutenfri. Med Guargum får man samme bindemiddel som man får fra gluten.
Guargum er den formalede frøhvide fra guar bønner som er en bælg-plante. Guar Gum anvendes primært som emulgator og fortykningsmiddel i mange fødevarer. Det er neutral i lugt og smag og kan bruges til at binde ingredienser.
produktet kaldes også guar gummi, guar gum og guargummi.
instantgum.
Hvedebrødssur kan anvendes til mange forskellige brødtyper. Forbedre brødsmagen og holdbarheden. Giver stabil og smørefast krumme. Tilsæt 1-4% af melmængden.
Bruges til at syrne rugbrød med. Giver en god skærefast krumme og syrlig afrundet brødsmag. Tilsæt 3-6% af melmængden. Jo mere rugmel og kerner jo højere dosis af rugbrødssur.
Ingen resultater fundet
Du er desværre ikke gammel nok til at handle på vores webshop