pakket op fra 5 kg. spand i 100 g. bøtter.
A 42% pistachio praliné that stands out with its bright color and generous pistachio notes.
Valrhona Dulcey har en mild smag af karamel og med en blond farve, hverken hvid eller brun. Er lækker og cremet i konsistensen og en fin, men alligevel intens eftersmag med noter af smørbagte kiks og en snert af salt. En chokolade som ingen andre, der smager af mere! Brug den til flødeboller, konfekt, cookies og andet bagværk samt i is og desserter.
Valrhona Feves Caraibe 66% Grand Cru chokolade med 66% kakao. Kakaosorten er 100% Trinitario fra det Caraibiske Øhav. Det giver en halvbitter chokolade med en koncentreret smag og stor finesse, afrundet med associationer til appelsinblomst, mandler og vanille. Chokoladen er perfekt til fyldt chokolade og overtræk.
Valrhona Caraibe 66% Grand Cru chokolade med 66% kakao. Kakaosorten er 100% Trinitario fra det Caraibiske Øhav. Det giver en halvbitter chokolade med en koncentreret smag og stor finesse, afrundet med associationer til appelsinblomst, mandler og vanille. Chokoladen er perfekt til fyldt chokolade og overtræk.
Klassisk kakaopulver i den sædvanlige høje Valrhona kvalitet.
er uden sukker.
Jivara Mælkechokolade (mindst 40% kakaotørstof, rent kakaosmør).
Kakaobønnerne til denne chokolade er hentet i Equador. Sammen med frisk mælk giver den chokoladen en mild og rig smag. Tonen af malt leder tankerne hen på vanilje og caramel, hvilket gør chokoladen fantastisk til ganache og i andre søde sammenhænge.
Valrhona Ivoire med vaniljenoter, er en let sukkersød hvid chokolade. Den er perfekt som konsistensbærer i desserter. Valrhona Ivoire er velafbalanceret mellem mælk og sukker med delikat smag og en fin tekstur. Chokoladen har et kakaoindhold på 35%.
Valrhona Guanaja Mørk chokolade er ikke bare mørk chokolade. Det første indtryk, der møder dig, når du tager en bid af Guanaja, er bitterhed. Straks derefter møder du en palette af varme og blomster. En smag, der bliver på tungen i lang tid, efter du har tygget af munden.
Guanaja har sin helt specielle smag fra en nøje udvalgt blanding af kakao. Den truede criollo-bønne møder den mere udbredte forastero-bønne. Valrhona finder og leger med disse smage i deres plantage Loma Sotavento i Den Dominikanske Republik. Her eksperimenterer de med at kultivere de fineste smage. Samtidig lægger de et stort arbejde i at udvikle nye, bæredygtige måder at dyrke kakao på. Så vi også kan nyde den fine smag af criollo i fremtiden.
Mørk chokolade fortrinsvis på Criollo kakaobønner fra Madagascar, hvor klimaet og jordbunden giver frugtig, syrlig chokolade med subtile noter af røde bær.
Du er desværre ikke gammel nok til at handle på vores webshop