Chokoladeform i polycarbonat.
Form med plads til 28 stykker.
Tåler ikke maskinopvask.
samlet form: 27,5 x 13,5 cm.
hver form er: 3,15 x 2,25 cm. og plads til 10 g.
Form med plads til 18 stykker.
samlet form 27,5 x 13,5 cm.
hver form er 3,4 x 3,4 x h. 1,3 cm, og plads til 16 g.
samlet form, 27,5 x 13,5 cm.
hver form er: Ø 3,4 cm, h. 1,3 cm. og plads til 12,7 g.
Form med plads til 24 stykker.
hver form er: Ø 2,9 cm, h. 1,94 cm. og plads til 10 gram
er i rustfrit stål.
velegnet til at smelte chokolade i og andet der skal over vandbad.
kan indeholde 2,5 l.
Trimoline invert sukker bruges ofte til chokolade fremstilling
Kakaosmør kan tilsættes chokolade, så den bliver nemmere at arbejde med.
kan hjælpe med at få tyndere skaller, når der støbes chokolade eller bruges som overtræk til flødeboller.
der kan sagtens tilsættes mellem 4 og 10% kakaosmør af den mængde chokolade, som man tempererer.
Kakaosmøret skal med fra starten sammen med chokoladen.
75 aluminum cups in blue, yellow and green. Perfect for chocolates, pralines, candy and more.
Size: approx. Ø 2,5 cm.
Content: 75 cups.
bruges til chokoladepynt og snirkler
Bordeaux chokoladefarve lavet med kakaosmør. Lige til at male på dine chokolade efter det er varmet let.
Lavet med økologisk kakaosmør.
Guld chokoladefarve lavet med kakaosmør. Lige til at male på dine chokolade efter det er varmet let.
Fondantpulver bruges til fyld i bolsjer, chokolader, slik m.m.
100 g fondantpulver blandes med 16 g koldt vand. Smag og slikfarve kan herefter tilsættes.
i metal
Du er desværre ikke gammel nok til at handle på vores webshop