Chokoladeform i polycarbonat.
Form med plads til 18 stykker.
Tåler ikke maskinopvask.
samlet form, 27,5 x 13,5 cm.
hver form er: Ø 3,4 cm, h. 1,3 cm. og plads til 12,7 g.
Form med plads til 24 stykker.
samlet form: 27,5 x 13,5 cm.
hver form er: Ø 2,9 cm, h. 1,94 cm. og plads til 10 gram
samlet form 27,5 x 13,5 cm.
hver form er 3,4 x 3,4 x h. 1,3 cm, og plads til 16 g.
Form med plads til 28 stykker.
hver form er: 3,15 x 2,25 cm. og plads til 10 g.
Kakaosmør kan tilsættes chokolade, så den bliver nemmere at arbejde med.
kan hjælpe med at få tyndere skaller, når der støbes chokolade eller bruges som overtræk til flødeboller.
der kan sagtens tilsættes mellem 4 og 10% kakaosmør af den mængde chokolade, som man tempererer.
Kakaosmøret skal med fra starten sammen med chokoladen.
Bordeaux chokoladefarve lavet med kakaosmør. Lige til at male på dine chokolade efter det er varmet let.
Lavet med økologisk kakaosmør.
er i rustfrit stål.
velegnet til at smelte chokolade i og andet der skal over vandbad.
kan indeholde 2,5 l.
Form med plads til 40 stykker.
27,5 x 20,5 cm.
hver form er 2,8 x 2,8 x h. 1,8 cm. og plads til 10 g.
Form med plads til 32 stykker.
27,5 x 17,5 cm.
hver form er 2,8 x 2,8 cm. plads til 10 g.
Trimoline invert sukker bruges ofte til chokolade fremstilling
Hvid chokoladefarve lavet med kakaosmør. Lige til at male på dine chokolade efter det er varmet let.
hver form er 3,15 x 2,42 x h. 1,38 cm. og plads til 10 g.
Pink chokoladefarve lavet med kakaosmør. Lige til at male på dine chokolade efter det er varmet let.
Du er desværre ikke gammel nok til at handle på vores webshop