Genskab El Bullis fantastiske univers i dit eget køkken!
Vi har de berømmede ingredienser, der var med til at gøre El Bulli til Verdens bedste restaurant. Lav ’kaviar’ eller andre sjove typer sfære i køkkenet. Vi har startkits.

Model/varenr.: CO-10508-40

Fremstilles af bakterien Sphingomonas elodea. Gellan laver en fast gelé, som kan skæres selv ved 90 grader.

Fint pulver. Mister sin effekt ved kontakt med saltopløsninger.

139,95
Model/varenr.: CO-10514-50

Udvindes af alger. Har en evne til at gelere i forbindelse med calcium. Opløser man Algin i en væske og nedsænker det i Calcic, dannes der en tynd geléhinde om væsken. Disse kaldes Sfæres eller spheres. Kan også anvendes til fake Kaviar.

79,95
Model/varenr.: SK3019

Malto er et produkt, der er udvundet af tapioka og baseret på maltodextrin (kulhydrat). Det anvendes som fyldemiddel, men kan også absorbere olier. Fremtræder som et meget fint pulver. God kold og varm opløselighed. Når det blandes med olie, bliver det et pulver, der kan bearbejdes og som opløses i vandholdigt medium.

59,95
Model/varenr.: CO-10515

600g. Calcium salt i høj koncentration og letopløseligt. Bruges sammen med Algin når man laver spherification.

169,00
Model/varenr.: CO-10514

Udvindes af alger. Har en evne til at gelere i forbindelse med calcium. Opløser man Algin i en væske og nedsænker det i Calcic, dannes der en tynd geléhinde om væsken. Disse kaldes Sfæres eller spheres. Kan også anvendes til fake Kaviar.

595,00
Model/varenr.: CO-10502-40

Et naturligt soja lecithinbaseret stof som gør det muligt at lave skum af juice eller andre vandlignende midler.

Opløses i kold væske og piskes op. Emulgerer desuden umulige saucer

54,95
Model/varenr.: CO-10509

1 kg. Sukkerkrystaller med smag, farve og duft af Viol. Tilfører din dessert eller drinks et strejf af Viol.

350,00
Model/varenr.: CO-10503

Sodium citrat. Udvindes af citrusfrugter  og er almindeligvis brugt i fødevareindustrien til at forhindre oxidering af grøntsager og frugt.

Det har en evne til at reducere syre i maden og er nødvendig for at kunne lave sfæres af noget med højt syreindhold.

Opløses nemt og reagerer hurtigt.

199,00
Model/varenr.: CO-10505

Gør det muligt at indarbejde smagen af krystalliseret honning i retter, søde som sure og samtidig tilføre retten en unik sprød tekstur.

Små granulater. Opbevares køligt og meget tørt.

599,00
Model/varenr.: CO-10523

400 gr. Sprøde dehydrerede tomat flager.

595,00
Model/varenr.: CO-10530

300gr. Sjov boblende og prikkende effekt. Kan spises som de er, indkapslet i chokolade eller karamel. Mal dem til pulver og tilsæt det til is og sorbet.

Aflange granulater med en neutral smag.

295,00
Model/varenr.: CO-10508

Fremstilles af bakterien Sphingomonas elodea. Gellan laver en fast gelé, som kan skæres selv ved 90 grader.

Fint pulver. Mister sin effekt ved kontakt med saltopløsninger.

1.200,00
Model/varenr.: CO-10501

Gluco er calcium gluconolactate, som er en blanding Calcium gluconate og Calcium lactate. Det tillader at man tilsætter Calcium uden at maden tager smag og er derfor perfekt til teknikken inverse spherification. 

Pulverform. Opløses i kold væske. Tilsæt Gluco før andre pulverprodukt for at gi den bedste opløsning. Der er ingen problemer ved opløsning i syreholdige, alkohol eller fede emner.

395,00
Model/varenr.: CO-10506

Er et gelémiddel, som er udvundet af rødalgerne Chondrus og Eucheuma genera. Det er en Carrageenan, opkaldt efter Carragheen i Irland, hvor disse alger er blevet brugt i mere end 600 år. I midten af de 20. århundrede begyndte dette "Irske mos" at blive industrielt fremstillet som et gelé middel. Bruges til den traditionelle Irske budding; Carrageen Mould. Carrageenan er emulgerende, fortykkende og geldannende tilsætningsstof i is, geléer, kiks, småkager, milk shakes og frosne desserter.
Det er endog brugt i nogle kosmetik- og medicinprodukter.

Iota kan lave en blød og elastisk gelé. Det kan også anvendes til at lave varm gelatine.

Fint pulver. Det skal opløses i kold væske og opvarmes til omkring 80° C for at blive til gelé. En blød gelé, som ikke former sig, mens det bliver omrørt. Hvis geléen går fra hinanden, kan det formes igen.

580,00
Model/varenr.: CO-10500

Kappa er et geleringsmiddel, udvundet af alger. Produktet giver gelé af såvel fast og skrøbelig karakter. Takket være dets hurtige geleringsevne er det ideelt til fremstilling af overtrækning.

795,00

SpecialKøbmanden siden 1972 har altid været en god blandet købmandshandel og er det forsat.

I gennem alle årene er butikken udviklet efter tidens trend og muligheder.

Vi har som i mere end 50 år stadig et meget bredt udvalg af krydderier, kaffe og te.

Vores kolonial afdeling er blevet opgraderet og der er produkter fra hele verdenen.

Der er et bredt udvalg af chokolade, både til gaver og gør det selv. Vin og spiritus afdeling.

Vi har en afdeling med køkken/bageudstyr.

Udover vores webshop har vi fysisk butik i Sluseholmen 27, 2450 Kbh SV.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev