Genskab El Bullis fantastiske univers i dit eget køkken!
Vi har de berømmede ingredienser, der var med til at gøre El Bulli til Verdens bedste restaurant. Lav ’kaviar’ eller andre sjove typer sfære i køkkenet. Vi har startkits.

Model/varenr.: CO-10503-50

Sodium citrat. Udvindes af citrusfrugter  og er almindeligvis brugt i fødevareindustrien til at forhindre oxidering af grøntsager og frugt.

Det har en evne til at reducere syre i maden og er nødvendig for at kunne lave sfæres af noget med højt syreindhold.

Opløses nemt og reagerer hurtigt.

29,95
Model/varenr.: CO-10514-50

Udvindes af alger. Har en evne til at gelere i forbindelse med calcium. Opløser man Algin i en væske og nedsænker det i Calcic, dannes der en tynd geléhinde om væsken. Disse kaldes Sfæres eller spheres. Kan også anvendes til fake Kaviar.

79,95
Model/varenr.: CO-10503

Sodium citrat. Udvindes af citrusfrugter  og er almindeligvis brugt i fødevareindustrien til at forhindre oxidering af grøntsager og frugt.

Det har en evne til at reducere syre i maden og er nødvendig for at kunne lave sfæres af noget med højt syreindhold.

Opløses nemt og reagerer hurtigt.

199,00
Model/varenr.: CO-10515-50

Calcium salt i høj koncentration og letopløseligt. Bruges sammen med Algin når man laver spherification.

 

29,95
Model/varenr.: SK3019

Malto er et produkt, der er udvundet af tapioka og baseret på maltodextrin (kulhydrat). Det anvendes som fyldemiddel, men kan også absorbere olier. Fremtræder som et meget fint pulver. God kold og varm opløselighed. Når det blandes med olie, bliver det et pulver, der kan bearbejdes og som opløses i vandholdigt medium.

59,95
Model/varenr.: CO-10515

600g. Calcium salt i høj koncentration og letopløseligt. Bruges sammen med Algin når man laver spherification.

169,00
Model/varenr.: CO-10507-50

Xantana bliver udvundet fra en gæring af kornstivelse med en bakterie (Xanthomonas campestris) som man finder i kål. Resultatet er en gummi med fantastiske fortykkelses evner. Det har også et bemærkelsesværdigt potentiale som en "fastholder", hvilket betyder at den kan fastholde et emne på et givet niveau i en væske uden at det synker. Det kan også fastholde kulsyre.

Pulverform. Opløselige kold og varmt. Det kan tykne alkohol. Det er ekstremt modstansdygtigt over for frysning og optøning. Selvom det bliver opvarmet mister det ikke sin fortykkende effekt. Omrystes langsomt og lad det stå for sig selv og optage væske.

Fremgangsmåde: Opløses i vandigt medium 1-4 g/L med en stavblender.
Både kold og varm opløselig. Høj fortyknings-suspensionsevne.
Begrænset brug i fødevarer. Maximal dos. i visse fødevarer: 10 g/kg.

79,95
Model/varenr.: CO-10514

Udvindes af alger. Har en evne til at gelere i forbindelse med calcium. Opløser man Algin i en væske og nedsænker det i Calcic, dannes der en tynd geléhinde om væsken. Disse kaldes Sfæres eller spheres. Kan også anvendes til fake Kaviar.

595,00
Model/varenr.: CO-10513

300gr. Monoglycerideer og diglycerideer fra fedt er udvundet af glycerin. Glice er en emulgator som kan indarbejde et vandligende middel i et fedtstof.

Det er en emulgator, der minder om olie, hvilket betyder, at det først skal nedbrydes med et fedt element og herefter sættes til det vandlignende element.

Købes som flager. Kan ikke opløses i vand. Det opløses i olie, der er varmet op til 60° C. Blandingen af olie og Glice i vand skal ske langsomt for at emulsionen bliver tilfredsstillende.

269,00
Model/varenr.: CO-10502-40

Et naturligt soja lecithinbaseret stof som gør det muligt at lave skum af juice eller andre vandlignende midler.

Opløses i kold væske og piskes op. Emulgerer desuden umulige saucer

54,95
Model/varenr.: CO-10509

1 kg. Sukkerkrystaller med smag, farve og duft af Viol. Tilfører din dessert eller drinks et strejf af Viol.

350,00
Model/varenr.: CO-10505

Gør det muligt at indarbejde smagen af krystalliseret honning i retter, søde som sure og samtidig tilføre retten en unik sprød tekstur.

Små granulater. Opbevares køligt og meget tørt.

599,00
Model/varenr.: CO-10523

400 gr. Sprøde dehydrerede tomat flager.

595,00
Model/varenr.: CO-10530

300gr. Sjov boblende og prikkende effekt. Kan spises som de er, indkapslet i chokolade eller karamel. Mal dem til pulver og tilsæt det til is og sorbet.

Aflange granulater med en neutral smag.

295,00
Model/varenr.: CO-10508

Fremstilles af bakterien Sphingomonas elodea. Gellan laver en fast gelé, som kan skæres selv ved 90 grader.

Fint pulver. Mister sin effekt ved kontakt med saltopløsninger.

1.200,00

SpecialKøbmanden siden 1972 har altid været en god blandet købmandshandel og er det forsat.

I gennem alle årene er butikken udviklet efter tidens trend og muligheder.

Vi har som i mere end 50 år stadig et meget bredt udvalg af krydderier, kaffe og te.

Vores kolonial afdeling er blevet opgraderet og der er produkter fra hele verdenen.

Der er et bredt udvalg af chokolade, både til gaver og gør det selv. Vin og spiritus afdeling.

Vi har en afdeling med køkken/bageudstyr.

Udover vores webshop har vi fysisk butik i Sluseholmen 27, 2450 Kbh SV.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev