vejet op fra 2,5 kg. poser, sælges i løsvægt i butikken.
rigtig god overtrækschokolade i knapper og god til at bruge i muffins og andre kager. Ægte belgisk overtrækschokolade fra en af verdens bedste chokoladeproducenter.
vejet op fra 2,5 kg. poser, sælges i løsvægt i butikken
rigtig god overtrækschokolade og god til at bruge i muffins og andre kager. Ægte belgisk overtrækschokolade fra en af verdens bedste chokoladeproducenter.
Valrhona Guanaja Mørk chokolade er ikke bare mørk chokolade. Det første indtryk, der møder dig, når du tager en bid af Guanaja, er bitterhed. Straks derefter møder du en palette af varme og blomster. En smag, der bliver på tungen i lang tid, efter du har tygget af munden.
Guanaja har sin helt specielle smag fra en nøje udvalgt blanding af kakao. Den truede criollo-bønne møder den mere udbredte forastero-bønne. Valrhona finder og leger med disse smage i deres plantage Loma Sotavento i Den Dominikanske Republik. Her eksperimenterer de med at kultivere de fineste smage. Samtidig lægger de et stort arbejde i at udvikle nye, bæredygtige måder at dyrke kakao på. Så vi også kan nyde den fine smag af criollo i fremtiden.
pakket op fra 5 kg. spand i små bøtter med 100 g.
2,5 kg. rigtig god overtrækschokolade i knapper og god til at bruge i muffins og andre kager. Ægte belgisk overtrækschokolade fra en af verdens bedste chokoladeproducenter.
Valrhona Feves Caraibe 66% Grand Cru chokolade med 66% kakao. Kakaosorten er 100% Trinitario fra det Caraibiske Øhav. Det giver en halvbitter chokolade med en koncentreret smag og stor finesse, afrundet med associationer til appelsinblomst, mandler og vanille. Chokoladen er perfekt til fyldt chokolade og overtræk.
Den gode 70% chokolade fra en af verdens største og bedste chokoladeproducenter, Callebaut. Den har en meget intens chokoladesmag og en dejlig bitterhed. Sødmen og syren i chokoladen giver denne chokolade en fuldstændighed i kontast og styrke.
Valrhona Caraibe 66% Grand Cru chokolade med 66% kakao. Kakaosorten er 100% Trinitario fra det Caraibiske Øhav. Det giver en halvbitter chokolade med en koncentreret smag og stor finesse, afrundet med associationer til appelsinblomst, mandler og vanille. Chokoladen er perfekt til fyldt chokolade og overtræk.
Callebaut Gold er en Karamelliseret hvid chokolade.
velegnet til Kager, desserter, chokoladearbejde m.m.
Hvid chokolade fra Valrhona med intens og frisk smag af passionsfrugt.
vejet op fra 3 kg. poser, sælges i løsvægt i butikken.
Hvid Valrhona chokolade med smag af Hindbær.
REN BRASIL CHOKOLADE MED PASSIONSFRUGT. Den distinkte aromatiske smagskarakteristika af Brasilien - frugtige noter og chokoladeintensitet. Chokoladens er en perfekt symbiose mellem chokolade og passionsfrugt. En kompleks profil som ingen anden i markedet!
sælges opvejet fra 3 kg. poser
Ruby chokolade fra Callebaut, er en lyserød chokolade naturligt fra cacaobønnen.
er som en hvid chokolade med mere frugtig smag.
velegnet til Desserter, cremer, mousse, ganache m.m
Du er desværre ikke gammel nok til at handle på vores webshop