pakket op fra 5 kg. spand i 100 g. bøtter.
A 42% pistachio praliné that stands out with its bright color and generous pistachio notes.
2,5 kg. rigtig god overtrækschokolade i knapper og god til at bruge i muffins og andre kager. Ægte belgisk overtrækschokolade fra en af verdens bedste chokoladeproducenter.
Den gode 70% chokolade fra en af verdens største og bedste chokoladeproducenter, Callebaut. Den har en meget intens chokoladesmag og en dejlig bitterhed. Sødmen og syren i chokoladen giver denne chokolade en fuldstændighed i kontast og styrke.
2,5 kg. rigtig god overtrækschokolade og god til at bruge i muffins og andre kager. Ægte belgisk overtrækschokolade fra en af verdens bedste chokoladeproducenter.
Valrhona Dulcey har en mild smag af karamel og med en blond farve, hverken hvid eller brun. Er lækker og cremet i konsistensen og en fin, men alligevel intens eftersmag med noter af smørbagte kiks og en snert af salt. En chokolade som ingen andre, der smager af mere! Brug den til flødeboller, konfekt, cookies og andet bagværk samt i is og desserter.
Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Valrhona Feves Caraibe 66% Grand Cru chokolade med 66% kakao. Kakaosorten er 100% Trinitario fra det Caraibiske Øhav. Det giver en halvbitter chokolade med en koncentreret smag og stor finesse, afrundet med associationer til appelsinblomst, mandler og vanille. Chokoladen er perfekt til fyldt chokolade og overtræk.
Valrhona Caraibe 66% Grand Cru chokolade med 66% kakao. Kakaosorten er 100% Trinitario fra det Caraibiske Øhav. Det giver en halvbitter chokolade med en koncentreret smag og stor finesse, afrundet med associationer til appelsinblomst, mandler og vanille. Chokoladen er perfekt til fyldt chokolade og overtræk.
Valrhona Guanaja Mørk chokolade er ikke bare mørk chokolade. Det første indtryk, der møder dig, når du tager en bid af Guanaja, er bitterhed. Straks derefter møder du en palette af varme og blomster. En smag, der bliver på tungen i lang tid, efter du har tygget af munden.
Guanaja har sin helt specielle smag fra en nøje udvalgt blanding af kakao. Den truede criollo-bønne møder den mere udbredte forastero-bønne. Valrhona finder og leger med disse smage i deres plantage Loma Sotavento i Den Dominikanske Republik. Her eksperimenterer de med at kultivere de fineste smage. Samtidig lægger de et stort arbejde i at udvikle nye, bæredygtige måder at dyrke kakao på. Så vi også kan nyde den fine smag af criollo i fremtiden.
vejet op fra 2,5 kg. poser, sælges i løsvægt i butikken.
Callebaut Gold er en Karamelliseret hvid chokolade.
velegnet til Kager, desserter, chokoladearbejde m.m.
Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Du er desværre ikke gammel nok til at handle på vores webshop