Børnene har tit en favorit blandt de mange brands af tegnefilm og legetøj. Superhelte, prinsesser, trolde og andre underlige væsner. Spiseligt kagepynt på fødselsdagskagen er en god mulighed for at glæde børnene med en flot kage med deres favoritfigurer. Med de varianter vi tilbyder inden for kagepynt fra kendte brands, kan du garanteret også finde noget, der passer dig og dine børns ønsker.

Skal det være en prinsessekage med et fortryllende motiv fra Frost på toppen? Eller hvad med en Cars-kage med fuld fart på eller små spiselige Minions?

Der er rigtig mange muligheder, og det er helt enkelt at få kagerne til at tage sig flot ud. Så med kagepynt fra kendte brands som Disney og Marvel er det let at skabe genkendelige kager til stor glæde for børnene. Uanset om det er Batman, Star Wars eller Trolls, der har børnenes interesse.

Hos SpecialKøbmanden har vi Nordens største udvalg af bageudstyr og materialer til kagedekoration. Udover kagetilbehør forhandler vi te, kaffe, krydderier og specialiteter. Vi står klar med alt til kager; udstyr, inspiration, vejledning og materialer. SpecialKøbmanden har eksisteret siden 1972 og har stor erfaring med bageudstyr og kagedekoration og er garant for god kvalitet. Udover vores webshop har vi fysisk butik i Sluseholmen, og vi tager altid gerne en snak om bagning, pynt og kagedekoration.

Follow Us
Subscribe newsletter