Punjabi Choley – Indisk Specialitet 280 g.
Punjabi Choley udgør en uundværlig del af en solid frokost menu i det nordlige Indien. En lækker ret med kikærter i en dejlig krydret karrysauce, som er kendt og elsket over hele landet for sin fine krydrede og syrlige smag.
Punjabi Choley serveres som hovedret med friske kogte ris, naan brød, rygende varm Puris (Indisk poppet brød) eller som en af flere retter til et større indisk måltid.
Ingredienser
Ingredienser: Vand, kikærter, løg, solsikkeolle, hvidløg, tomat paste, salt, Ingefær, korlander blade, krydderier, rød chill, spidskommen, korlander, fennikel, sort salt. Kan indeholde spor af: peanuts,
nødder, soja, sennep og sesam.
Yderligere allergene info: Kan indeholde spor af: peanuts, nødder, soja, sennep og sesam.
Næringsindhold pr. 100g
Energi | 340kJ / 81kcal |
Fedt | 4,3g |
– Heraf mættet fedt | 0,4g |
Kulhydrat | 9,0g |
– Heraf sukkerarter | 0,5g |
Protein | 2,0g |
Salt | 1,6g |