Castillo Campo Llano Tempranillo ØKO Vegan 2021 75 CL 14 %

105,00

Campo Llano Tempranillo er en rødvin på Tempranillodruen fra det Castilianske højland i Spanien. Her udnytter man formidabelt den høje beliggenhed (750m over havet) til at fremstille vine med nerve, friskhed og balance i et klima, hvor man ellers desværre ofte møder vine, der er flade og triste, da al friskhed er brændt væk. Her møder vi ejendommens fortolkning af Spaniens ”nationaldrue” Tempranillo, der kendes fra Rioja og Ribera del Duero. Den viser flot, at druen trives andre steder end i de kendte distrikter og man får særdeles meget for sine penge her.

Farve: Rubinrød.
Duft: Herlig duft af kirsebær, modne jordbær, brombær, lidt lakrids og pibetobak samt et drys kakaopulver.
Smag: I munden er den smukt afbalanceret, rund og fyldig med en god længde på eftersmagen.

Gastronimisk: Meget alsidig. Nyd den ved 15-16 grader til barbecue, svin, kalv, okse, gryderetter og også fin til hverdagens pastaretter og pizza.

Produkttype: Rødvin
Alkohol %: 14
Årgang: 2021
Land: Spanien
Region: Teirra de Castilla
Druer: Tempranillo (100 %)

Hos SpecialKøbmanden har vi Nordens største udvalg af bageudstyr og materialer til kagedekoration. Udover kagetilbehør forhandler vi te, kaffe, krydderier og specialiteter. Vi står klar med alt til kager; udstyr, inspiration, vejledning og materialer. SpecialKøbmanden har eksisteret siden 1972 og har stor erfaring med bageudstyr og kagedekoration og er garant for god kvalitet. Udover vores webshop har vi fysisk butik i Sluseholmen, og vi tager altid gerne en snak om bagning, pynt og kagedekoration.

Follow Us
Subscribe newsletter