Domaine Naturabilis Morgon Cuvee Ancestrale 2019 75 CL 13,5 %

190,00

Der findes næppe en vin i hele verden, som er mere læskende, mere spændstig og mere glædende end en gamay fra Morgon, som er behandlet godt. Og heldigvis leverer Domaine Naturabilis en Morgon med alle de ting, vi elsker fra ”naturvin”, uden de mere ufine facetter, som nogle gange følger med dén betegnelse. Her er ingen fejl, ingen overdrevet stald, mus eller noget – bare ren, juicy og frisk gamay, som du kan drikke i skræmmende store slurke. Det er virkelig flot vin.

Farve: Let rubinrød.
Duft: Helt lys og frisk bærduft: hindbær, jordbær, lidt peber, lidt viol og skovbund.
Smagsnoter: Saftig og sitrende, med strålende syre, meget blide tanniner og masser af frugt.

Serveringsforslag: Nyd den let afkølet. Fungerer både som meditationsvin, glasset mens du laver mad, eller til alle retter, hvor du vil drikke let og juicy rødvin.

Produkttype: Rødvin
Alkohol %: 13,5
Årgang: 2019
Land: Frankrig
Region: Beaujolais
Druer: Gamay (100 %)

Hos SpecialKøbmanden har vi Nordens største udvalg af bageudstyr og materialer til kagedekoration. Udover kagetilbehør forhandler vi te, kaffe, krydderier og specialiteter. Vi står klar med alt til kager; udstyr, inspiration, vejledning og materialer. SpecialKøbmanden har eksisteret siden 1972 og har stor erfaring med bageudstyr og kagedekoration og er garant for god kvalitet. Udover vores webshop har vi fysisk butik i Sluseholmen, og vi tager altid gerne en snak om bagning, pynt og kagedekoration.

Follow Us
Subscribe newsletter