Buttler the Bear Cabernet 75 CL 13 %

100,00

At få et kram af en gammel ven er nu noget særligt. -Og der er en følelse af at møde en gammel ven, når man smager god Cabernet Sauvignon fra Californien. Det er ikke Californiens mest beplantede rødvinsdruesort for ingenting. Den giver fede, bløde, fyldige vine rige på frugt og fylde og med en blødhed, som mange gange kan være en mangelvare i de europæiske udgaver. Denne er en arkeautentisk, californisk Cabernet Sauvignon med intens solbærfrugt, egetrædskrydring, polerede tanniner og let druesødme fra den rigelige sol. Prøv Buttler The Bear Cabernet og få et bjørnekram af din gamle ven: Cabernet fra Californien.

 

Farve: Mediumdyb rubin.
Duft: Fed amerikansk duft med ødsel solbærfrugt, brombær, creme de cassis, varme krydderier, vanilje og chokolade.
Smagsnoter: Fyldig, fed frugt, bløde, næsten glatte tanniner, rig og næsten lidt sødmefuld smag med al californiens sol tappet på flaske.

Serveringsforslag: Serveres let sval ved næsten enhver anledning. Er så blød, at den kan stå alene, men har rigeligt med power til at klare et stykke oksekød og alt derimellem.

Produkttype: Rødvin
Alkohol %: 13
Land: Usa
Region: Californien
Druer: Cabernet Sauvignon

Hos SpecialKøbmanden har vi Nordens største udvalg af bageudstyr og materialer til kagedekoration. Udover kagetilbehør forhandler vi te, kaffe, krydderier og specialiteter. Vi står klar med alt til kager; udstyr, inspiration, vejledning og materialer. SpecialKøbmanden har eksisteret siden 1972 og har stor erfaring med bageudstyr og kagedekoration og er garant for god kvalitet. Udover vores webshop har vi fysisk butik i Sluseholmen, og vi tager altid gerne en snak om bagning, pynt og kagedekoration.

Follow Us
Subscribe newsletter