MIX FOR CHOCO SPONGE CAKE 1 KG

54,95
Velsmagende kagemix fra FunCakes, en såkaldt Spong Cake Mix, som gør kagen luftig og svampet på samme tid. Denne Chocolate Sponge Cake – Bage Mix, er rig på chokoladesmag og perfekt som bund til en lækker lagkage.
 
Blandingen tilsættes kun æg og vand.
 
Sådan gør du: alle ingredienser skal have stuetemperatur. Forvarm ovnen til 180 ° C (varmluftovn 160 ° C). Hæld kagemixet i en skål og tilsæt æg og vand. Pisk ved høj hastighed i 7-8 minutter og derefter ved lav hastighed i yderligere 2-3 minutter. Hæld dejen i en smurt bradepande (1/2 til 2/3 fuld). Bag kagen i den forvarmede ovn. Se på posens vejledning for proportioner og bagetider. Åbn ikke ovndøren før du mener kagen er klar (skal føles svampet). Kagen tages straks ud af formen og afkøles på en rist.
 
 
 
Indhold: 1kg
Ingredienser: sukker, hvedemel, hvedestivelse, kakaopulver (skummet), emulgator: E472b (palme, rapsfrø), E477 (palme), bygmalt, glukosesirup (tørret), hævemiddel: E500, E450, mælkepulver (skummet), sukker (brændt), fortykningsmiddel: E415. Se ingredienser med fed skrift for allergener. Kan indeholde spor af: ægsoja og lupin. Halal

 

Næringsindhold pr. 100 g
Energi (kj/kcal) 1591/380
Fedt 2,9 g
Heraf mættede fedtsyrer 2,5 g
Kulhydrat 83 g
Heraf sukkerarter 47 g
Protein 4,5 g
Salt 0,9 g

Hos SpecialKøbmanden har vi Nordens største udvalg af bageudstyr og materialer til kagedekoration. Udover kagetilbehør forhandler vi te, kaffe, krydderier og specialiteter. Vi står klar med alt til kager; udstyr, inspiration, vejledning og materialer. SpecialKøbmanden har eksisteret siden 1972 og har stor erfaring med bageudstyr og kagedekoration og er garant for god kvalitet. Udover vores webshop har vi fysisk butik i Sluseholmen, og vi tager altid gerne en snak om bagning, pynt og kagedekoration.

Follow Us
Subscribe newsletter