Topsælgere

Genskab El Bullis fantastiske univers i dit eget køkken!
Vi har de berømmede ingredienser, der var med til at gøre El Bulli til Verdens bedste restaurant. Lav ’kaviar’ eller andre sjove typer sfære i køkkenet. Vi har startkits.

Model/varenr.: CO-10514-50

Udvindes af alger. Har en evne til at gelere i forbindelse med calcium. Opløser man Algin i en væske og nedsænker det i Calcic, dannes der en tynd geléhinde om væsken. Disse kaldes Sfæres eller spheres. Kan også anvendes til fake Kaviar.

69,95
Model/varenr.: SK3019

Malto er et produkt, der er udvundet af tapioka og baseret på maltodextrin (kulhydrat). Det anvendes som fyldemiddel, men kan også absorbere olier. Fremtræder som et meget fint pulver. God kold og varm opløselighed. Når det blandes med olie, bliver det et pulver, der kan bearbejdes og som opløses i vandholdigt medium.

59,95
Model/varenr.: CO-10507-50

Xantana bliver udvundet fra en gæring af kornstivelse med en bakterie (Xanthomonas campestris) som man finder i kål. Resultatet er en gummi med fantastiske fortykkelses evner. Det har også et bemærkelsesværdigt potentiale som en "fastholder", hvilket betyder at den kan fastholde et emne på et givet niveau i en væske uden at det synker. Det kan også fastholde kulsyre.

Pulverform. Opløselige kold og varmt. Det kan tykne alkohol. Det er ekstremt modstansdygtigt over for frysning og optøning. Selvom det bliver opvarmet mister det ikke sin fortykkende effekt. Omrystes langsomt og lad det stå for sig selv og optage væske.

Fremgangsmåde: Opløses i vandigt medium 1-4 g/L med en stavblender.
Både kold og varm opløselig. Høj fortyknings-suspensionsevne.
Begrænset brug i fødevarer. Maximal dos. i visse fødevarer: 10 g/kg.

Ingredienser: Fortykningsmiddel Xanthangummi E415.

59,95
Model/varenr.: CO-10508-40

Fremstilles af bakterien Sphingomonas elodea. Gellan laver en fast gelé, som kan skæres selv ved 90 grader.

Fint pulver. Mister sin effekt ved kontakt med saltopløsninger.

99,95
Model/varenr.: CO-10515-50

Calcium salt i høj koncentration og letopløseligt. Bruges sammen med Algin når man laver spherification.

 

29,95
Model/varenr.: CO-10510-40

Agar udvindes af rødalger eller tang og bruges som geleringsmiddel. Kan anvendes istedet for husblads hvor man ikke ønsker animalsk produceret fortykningsmiddel. Avendes også til gel spaghetti. Kan bevare formen op til 80 grader

69,95
Model/varenr.: spk-7897

vejer fra 0,1 g.

ass. modeller.

velegnet til textura produkter

149,95
Model/varenr.: CO-10502-40

Et naturligt soja lecithinbaseret stof som gør det muligt at lave skum af juice eller andre vandlignende midler.

Opløses i kold væske og piskes op. Emulgerer desuden umulige saucer

54,95
Model/varenr.: CO-10504

1000gr. Maltodexin er et kulhydrat udvundet af majs molekyler. Det har en lidt sødende virkning, men indeholder ingen kalorier.

Kan opløses i både varme og kulde. Går i forbindelse med olie og bliver til fast form. Udstik med et lille glas eller småkageudstikker til festlig og smagsfuld afpyntning.

Man kan f.eks. at lave olivenoliepulver, som bliver til olivenolie igen, når det spises. Det samme kan gøres med Nutella og lave "sne" over sine desserter. Pulveret presses gennem en finmasket si.

Ved forbindelse med vand opløses blandingen fuldstændig.

695,00
Model/varenr.: CO-10530-50

Sjov boblende og prikkende effekt. Kan spises som de er, indkapslet i chokolade eller karamel. Mal dem til pulver og tilsæt det til is og sorbet.

Aflange granulater med en neutral smag.

79,95
Model/varenr.: CO-10515

600g. Calcium salt i høj koncentration og letopløseligt. Bruges sammen med Algin når man laver spherification.

169,00
Model/varenr.: CO-10505

400gr. Gør det muligt at indarbejde smagen af krystalliseret honning i retter, søde som sure og samtidig tilføre retten en unik sprød tekstur.

Små granulater. Opbevares køligt og meget tørt.

279,00
Model/varenr.: CO-10503-50

Sodium citrat. Udvindes af citrusfrugter  og er almindeligvis brugt i fødevareindustrien til at forhindre oxidering af grøntsager og frugt.

Det har en evne til at reducere syre i maden og er nødvendig for at kunne lave sfæres af noget med højt syreindhold.

Opløses nemt og reagerer hurtigt.

29,95
Model/varenr.: SPK-1659

Velegnet til is, kager, konfekt

Varedeklaration: Frysetørret Mango tern

27,95
Model/varenr.: CO-10501-50

Gluco er calcium gluconolactate, som er en blanding Calcium gluconate og Calcium lactate. Det tillader at man tilsætter Calcium uden at maden tager smag og er derfor perfekt til teknikken inverse spherification. 

Pulverform. Opløses i kold væske. Tilsæt Gluco før andre pulverprodukt for at gi den bedste opløsning. Der er ingen problemer ved opløsning i syreholdige, alkohol eller fede emner.

49,95