Topsælgere

Genskab El Bullis fantastiske univers i dit eget køkken!
Vi har de berømmede ingredienser, der var med til at gøre El Bulli til Verdens bedste restaurant. Lav ’kaviar’ eller andre sjove typer sfære i køkkenet. Vi har startkits.

Model/varenr.: SK3019

Malto er et produkt, der er udvundet af tapioka og baseret på maltodextrin (kulhydrat). Det anvendes som fyldemiddel, men kan også absorbere olier. Fremtræder som et meget fint pulver. God kold og varm opløselighed. Når det blandes med olie, bliver det et pulver, der kan bearbejdes og som opløses i vandholdigt medium.

59,95
Model/varenr.: CO-10514-50

Udvindes af alger. Har en evne til at gelere i forbindelse med calcium. Opløser man Algin i en væske og nedsænker det i Calcic, dannes der en tynd geléhinde om væsken. Disse kaldes Sfæres eller spheres. Kan også anvendes til fake Kaviar.

69,95
Model/varenr.: CO-10515

600g. Calcium salt i høj koncentration og letopløseligt. Bruges sammen med Algin når man laver spherification.

169,00
Model/varenr.: CO-10515-50

Calcium salt i høj koncentration og letopløseligt. Bruges sammen med Algin når man laver spherification.

 

29,95
Model/varenr.: SPK-1659

Velegnet til is, kager, konfekt

Varedeklaration: Frysetørret Mango tern

27,95
Model/varenr.: CO-10507-50

Xantana bliver udvundet fra en gæring af kornstivelse med en bakterie (Xanthomonas campestris) som man finder i kål. Resultatet er en gummi med fantastiske fortykkelses evner. Det har også et bemærkelsesværdigt potentiale som en "fastholder", hvilket betyder at den kan fastholde et emne på et givet niveau i en væske uden at det synker. Det kan også fastholde kulsyre.

Pulverform. Opløselige kold og varmt. Det kan tykne alkohol. Det er ekstremt modstansdygtigt over for frysning og optøning. Selvom det bliver opvarmet mister det ikke sin fortykkende effekt. Omrystes langsomt og lad det stå for sig selv og optage væske.

Fremgangsmåde: Opløses i vandigt medium 1-4 g/L med en stavblender.
Både kold og varm opløselig. Høj fortyknings-suspensionsevne.
Begrænset brug i fødevarer. Maximal dos. i visse fødevarer: 10 g/kg.

Ingredienser: Fortykningsmiddel Xanthangummi E415.

59,95
Model/varenr.: CO-10502-40

Et naturligt soja lecithinbaseret stof som gør det muligt at lave skum af juice eller andre vandlignende midler.

Opløses i kold væske og piskes op. Emulgerer desuden umulige saucer

54,95
Model/varenr.: spk-7897

vejer fra 0,1 g.

ass. modeller.

velegnet til textura produkter

149,95
Model/varenr.: CO-10525-150
Ingredienser: 100% Sødestof: Mannitol (E421) Næringsindhold pr. 100 g. Energi 1001/240 KJ/Kcal Fedt 0 g Heraf mættede fedtsyrer 0 g Kulhydrat 100 g Heraf sukkerarter 0 g Protein 0 g Salt 0 g  
69,95
Model/varenr.: CO-10514

Udvindes af alger. Har en evne til at gelere i forbindelse med calcium. Opløser man Algin i en væske og nedsænker det i Calcic, dannes der en tynd geléhinde om væsken. Disse kaldes Sfæres eller spheres. Kan også anvendes til fake Kaviar.

450,00
Model/varenr.: CO-10511

Gelé-middel udvundet af cellulose fra grøntsager. Ulig andre gelé-midler, bliver Metil (med en metilcellulose base) først til gelé, når det bliver tilført varme. Når det er koldt opfører det sig som jævner. Der er mange variationer af viskositet, når det gælder metilcellulose og det påvirker det endelige resultat af gelification. Metil er ofte blevet valgt pga. dens gelificeringskraft og reabilitet.

Pulverform. Skal blandes, mens det er koldt. Ryst kraftigt og lad det hvile i køleskabet indtil det når 4° C, så det bliver fugtigt. Herefter, skal det opvarmes til 55° C. Når produktet igen er afkølet, mister det sin gelificerings kapacitet og bliver flydende.

450,00
Model/varenr.: CO-10530-50

Sjov boblende og prikkende effekt. Kan spises som de er, indkapslet i chokolade eller karamel. Mal dem til pulver og tilsæt det til is og sorbet.

Aflange granulater med en neutral smag.

79,95
Model/varenr.: CO-10522-50

Yopol er yoghurt i pulverform, som gør det muligt at tilføre yoghurt smag til emner og på måder der normalt ikke er muligt med almindelig yoghurt. Er velegnet til kiks, kager, desserter og andre søde sager.

49,95
Model/varenr.: CO-10501-50

Gluco er calcium gluconolactate, som er en blanding Calcium gluconate og Calcium lactate. Det tillader at man tilsætter Calcium uden at maden tager smag og er derfor perfekt til teknikken inverse spherification. 

Pulverform. Opløses i kold væske. Tilsæt Gluco før andre pulverprodukt for at gi den bedste opløsning. Der er ingen problemer ved opløsning i syreholdige, alkohol eller fede emner.

49,95
Model/varenr.: CO-10525

Manitol har en lav hygroskopicitet, er ikke fugtgivende og kan tåle en temperatur på op til 400 °C, uden at det smager brændt. Det har en lav sødeevne (50-60 %) i forhold til saccharose.

Fremgangsmåde:
Smeltes ved lav varme, indtil produktet er fuldstændigt flydende. Produktet, der skal krystalliseret dyppes forsigtigt i badet. Beregnet til brug i fødevarer. Behandles forsigtigt, idet produktet når en meget høj temperatur.

Ingredienser:
Sødemiddel: Mannitol fremstillet ved hydrogenering (E-421i). En overdreven indtagelse kan virke afførende.

275,00