Topsælgere

Genskab El Bullis fantastiske univers i dit eget køkken!
Vi har de berømmede ingredienser, der var med til at gøre El Bulli til Verdens bedste restaurant. Lav ’kaviar’ eller andre sjove typer sfære i køkkenet. Vi har startkits.

Model/varenr.: Hvidovre
Vi arbejder med forskellige Texturas produkter, bl.a. lecithin, Manitol, Agar, Gellan, Iota og Xantana. Vi laver skum, glaskugler med fyld, gele, skærefast gele, lidt dessert og stabiliserer flydende væsker. Et kursus hvor vi laver sjove og anderledes ting til forretter, hovedretter og desserter. ...mere
595,00
Model/varenr.: Hvidovre-260218
Vi arbejder med forskellige Texturas produkter, bl.a. lecithin, Manitol, Agar, Gellan, Iota og Xantana. Vi laver skum, glaskugler med fyld, gele, skærefast gele, lidt dessert og stabiliserer flydende væsker. Et kursus hvor vi laver sjove og anderledes ting til forretter, hovedretter og desserter. ...mere
595,00
Model/varenr.: Hvidovre
Vi arbejder med forskellige Texturas produkter, bl.a. lecithin, Manitol, Agar, Gellan, Iota og Xantana. Vi laver skum, glaskugler med fyld, gele, skærefast gele, lidt dessert og stabiliserer flydende væsker. Et kursus hvor vi laver sjove og anderledes ting til forretter, hovedretter og desserter. ...mere
595,00
Model/varenr.: Hvidovre-190318
Vi arbejder med forskellige Texturas produkter, bl.a. lecithin, Manitol, Agar, Gellan, Iota og Xantana. Vi laver skum, glaskugler med fyld, gele, skærefast gele, lidt dessert og stabiliserer flydende væsker. Et kursus hvor vi laver sjove og anderledes ting til forretter, hovedretter og desserter. ...mere
595,00
Model/varenr.: Hvidovre-230418
Vi arbejder med forskellige Texturas produkter, bl.a. lecithin, Manitol, Agar, Gellan, Iota og Xantana. Vi laver skum, glaskugler med fyld, gele, skærefast gele, lidt dessert og stabiliserer flydende væsker. Et kursus hvor vi laver sjove og anderledes ting til forretter, hovedretter og desserter. ...mere
595,00
Model/varenr.: SK3019

Malto er et produkt, der er udvundet af tapioka og baseret på maltodextrin (kulhydrat). Det anvendes som fyldemiddel, men kan også absorbere olier. Fremtræder som et meget fint pulver. God kold og varm opløselighed. Når det blandes med olie, bliver det et pulver, der kan bearbejdes og som opløses i vandholdigt medium.

59,95
Model/varenr.: CO-10514-50

Udvindes af alger. Har en evne til at gelere i forbindelse med calcium. Opløser man Algin i en væske og nedsænker det i Calcic, dannes der en tynd geléhinde om væsken. Disse kaldes Sfæres eller spheres. Kan også anvendes til fake Kaviar.

69,95
Model/varenr.: CO-10515-50

Calcium salt i høj koncentration og letopløseligt. Bruges sammen med Algin når man laver spherification.

 

29,95
Model/varenr.: CO-10507-50

Xantana bliver udvundet fra en gæring af kornstivelse med en bakterie (Xanthomonas campestris) som man finder i kål. Resultatet er en gummi med fantastiske fortykkelses evner. Det har også et bemærkelsesværdigt potentiale som en "fastholder", hvilket betyder at den kan fastholde et emne på et givet niveau i en væske uden at det synker. Det kan også fastholde kulsyre.

Pulverform. Opløselige kold og varmt. Det kan tykne alkohol. Det er ekstremt modstansdygtigt over for frysning og optøning. Selvom det bliver opvarmet mister det ikke sin fortykkende effekt. Omrystes langsomt og lad det stå for sig selv og optage væske.

Fremgangsmåde: Opløses i vandigt medium 1-4 g/L med en stavblender.
Både kold og varm opløselig. Høj fortyknings-suspensionsevne.
Begrænset brug i fødevarer. Maximal dos. i visse fødevarer: 10 g/kg.

Ingredienser: Fortykningsmiddel Xanthangummi E415.

59,95
Model/varenr.: CO-10502-40

Et naturligt soja lecithinbaseret stof som gør det muligt at lave skum af juice eller andre vandlignende midler.

Opløses i kold væske og piskes op. Emulgerer desuden umulige saucer

54,95
Model/varenr.: CO-10530-50

Sjov boblende og prikkende effekt. Kan spises som de er, indkapslet i chokolade eller karamel. Mal dem til pulver og tilsæt det til is og sorbet.

Aflange granulater med en neutral smag.

79,95
Model/varenr.: CO-150510-40

Agar udvindes af rødalger eller tang og bruges som geleringsmiddel. Kan anvendes istedet for husblads hvor man ikke ønsker animalsk produceret fortykningsmiddel. Avendes også til gel spaghetti. Kan bevare formen op til 80 grader

69,95