I kategorien bageartikler, is og desserter finder du alle de ingredienser du skal bruge, for at få dine desserter og din is til at tage sig fantastisk ud. Om det er gode bunde som fundament for hele herligheden, cremen i midten eller den helt specielle pynt til toppen, man tror kun findes hos den professionelle konditor. Vi har det hele lige her, og vi vil meget gerne hjælpe dig med at skabe desserter, der kan tage pusten fra dine gæster.

Der skal ofte en række specialingredienser til, for at kunne lave en dessert lidt ud over det sædvanlige. Her på siden finder du et solidt udvalg af ingredienser; sukker, stivelse, pulver og konfekture til kager, is, desserter og bagning. Køb også isomalt, fromagepulver, citronsyre, gelatinepulver, agar, gummi og mange andre artikler, der sætter dig i stand til at lave imponerende desserter, lækker is og delikate kager.

Model/varenr.: SPK-4011000

stor, flotte og smagfulde gule rosiner fra Chile.

Velegnet til kager, bagning, konfekt osv.

35,00
Model/varenr.: SPK-8000
Ingredienser: Korender,vegetabilsk olie ( solsikke )   Næringsindhold pr. 100 g. Energi 1337/315 KJ/Kcal Fedt 1,3 g Heraf mættede fedtsyrer 0,1 g Kulhydrat 67 g Heraf sukkerarter 67 g Protein 4,1 g Salt 0,2 g
20,00
Model/varenr.: SK-1630

Bruges i mange af julens kager.

39,95
Model/varenr.: SW6000

Bitter mandler kan anvendes i små mængder som smagforstærker ( FVST )

I bitre mandler findes et naturligt giftstof ( blåsyre )

( Stoffet giver akutte forgiftninger ved et stort indtag)

 

29,95
Model/varenr.: SPK-3012

Isomalt er en sukkererstatning, som bruges til at lave bolcher og sukkerpynt. Isomalt er perfekt til at lave spiselige juveler til kagepynt, da den ikke krystalliserer ved kogning som almindeligt sukker, samt modstår fugt bedre end sukkermasse lavet på almindeligt sukker.

19,95
Model/varenr.: SK-1635

Syltede appelsin strimler - perfekt til julekonfekten. Kan f.eks. dyppes i chokolade

49,95
Model/varenr.: Wer-70807-20
Ingredienser: Geleringsmiddel: pektin E440, stabilisator: E450, dextrose, konservering: E341.
49,95
Model/varenr.: SPKV-3314104-600

Garanti for optimal effekt!

Vi har den originale. Det er rent tryllestøv til dit bagværk.

Bageenzymer gør bagværket let og luftigt, og det holder sig frisk i mange dage.

Efter bagningen er der ingen enzymer tilbage i bagværket, da de bliver 100% opløst ved 55 grader.

Dosering: 1,0 - 2,0% af melets mængde. (altså kun ca. 15 gram pr. kilo mel.)

Specialkøbmandens bageenzymer sælges nu i 100 g., 300 g. 600 g. og 1 kg. bøtter, genanvendelige.

49,95
Model/varenr.: DAW-2.03048.114

er velegnet til fyld i din ynglingskage.

der er til ca. 2 lag i en 20 cm. rund kage (3 lagkagebunde og 2 lag fyld)

er også god til topping på cupcakes, eller til fyld og pynt på tal kager.

kan sprøjtes ud med tyller og holder facon.

i kager sætter fyldet sig hurtigt.

100 g. fromage pulver

100 ml. vand

5 dl. fløde.

fløden piskes til flødeskum. fromagepulver røres ud i vandet og vendes i flødeskummet og er så klar til brug.

39,95
Model/varenr.: SK3018

også kaldet vinstensyre og cream of tartar

59,95
Model/varenr.: SPKV-9282030

Flydende rugbrødsmalt til hjemmebagt rugbrød.

64,95
Model/varenr.: kryd-279

Super aromatisk vanillesukker!

38,00
Model/varenr.: VA-11936

pakket op fra 5 kg. spand i 100 g. bøtter.

A 42% pistachio praliné that stands out with its bright color and generous pistachio notes.

68,00
Model/varenr.: SPK-10527

Trimoline invert sukker bruges ofte til chokolade fremstilling

34,95
Model/varenr.: spk-1675

Isomalt er en sukkererstatning, som bruges til at lave bolcher og sukkerpynt. Isomalt er perfekt til at lave spiselige juveler til kagepynt, da den ikke krystalliserer ved kogning som almindeligt sukker, samt modstår fugt bedre end sukkermasse lavet på almindeligt sukker.

 

49,95

Stort udvalg af special ingredienser