TJOIS Sojahak, Økologisk Glutenfri Vegansk 200 g.
37,00
Vegetabilsk alternativ til hakket kød. Lad det trække lidt i bouillon og brug det som alternativ til kødsauce, formes til burgere (tilsæt løg, rasp og krydderier) på pizza eller i fyldte grøntsager.
Grundopskrift: Sojahak 100 g sojahak blandes med 3-5 spsk. Sojasauce eller 120 ml bouillon. Lad det trække et par minutter og omrør undervejs. Kan derefter bruges som hakkekød, f.eks. Formes til burgere (tilsæt løg, rasp og krydderier), i fyldte grøntsager, på pizza eller lign.
Ingredienser: SOJA-bønner* *Fra kontrollerede, økologiske landbrug.
Næringsindhold pr. 100g
Energi | 1489kJ / 354kcal |
Fedt | 6,0g |
– Heraf mættet fedt | 0,8g |
Kulhydrat | 15,0g |
– Heraf sukkerarter | 6,0g |
Protein | 52,0g |
Salt | 0,0g |