Millebuis Givry rouge 2019 2019 75 CL 13,5 %

210,00

Millebuis Givry Rouge er en rødvin fra Bourgogne i Frankrig. Her er det en skøn Villages-vin fra Givry lige midt i Côte Chalonnaise – et område som er kendt for gavmilde rødvine på Pinot Noir med flot struktur og masser af røde og mørke bær. Millebuis henter druerne fra syd- og sydøstvendte marker beliggende i 240-280 meters højde ved byerne Givry, Dracy-le-Fort og Jambles. Vinen ligger 12 måneder på fad, både nye og 5 år gamle.

Farve: Tæt rubinrød.
Duft: Flot duft af viol, brombær, jordbær og et strejf af krydderi – nellike måske.
Smagsnoter: Fast og mediumfyldig, stor skovbær-frugt og bløde tanniner. Lækkert glas!

Serveringsforslag: Nyd den let afkølet, for eksempel til pâtéer, terriner eller godt charcuterie. Eller bare en klassisk ovnstegt kylling af god kvalitet!

Hos SpecialKøbmanden har vi Nordens største udvalg af bageudstyr og materialer til kagedekoration. Udover kagetilbehør forhandler vi te, kaffe, krydderier og specialiteter. Vi står klar med alt til kager; udstyr, inspiration, vejledning og materialer. SpecialKøbmanden har eksisteret siden 1972 og har stor erfaring med bageudstyr og kagedekoration og er garant for god kvalitet. Udover vores webshop har vi fysisk butik i Sluseholmen, og vi tager altid gerne en snak om bagning, pynt og kagedekoration.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev