Domaine du Château D'Eau Pinot Noir ØKO 2021 75 CL 13,5 %

115,00

Domaine du Chateau d’Eau Pinot Noir er en rødvin fra Languedoc på Pinot Noir druen. Ejendommen er meget veldrevet og alt dyrkes I dag økologisk. Godsets opbygning bevirker, at man kan klare sig uden pumper, så tyngdekraften gør alt arbejdet. Det er en mildere behandling af druerne og det siges, at det påvirker kvaliteten gunstigt. Om det skyldes dette, eller blot ejendommens gode terroir med det milde klima og den kalkrige jord, skal vi ikke kunne sige, men vi finder, at vinene herfra smager af mere end de koster.

Farve: Granatrød.
Duft: Forførende duft af alverdens bær med fokus på de røde kirsebær, jordbær og hindbær suppleret af et whiff brombær og solbær. En rød rose anes ligesom her er et lille vrid peber.
Smag: Smagen forfører ligeså med sit liv, sin saftighed og sin bløde struktur. Lang, bærrig eftersmag.

Gastronimisk: Herlig at nyde alene og passer fortrinligt til grønsagsretter, lyst kød, lettere gryderetter, pasta, svampestuvninger og sågar fyldigere fiskeretter med fx laks eller helleflynder.  

Hos SpecialKøbmanden har vi Nordens største udvalg af bageudstyr og materialer til kagedekoration. Udover kagetilbehør forhandler vi te, kaffe, krydderier og specialiteter. Vi står klar med alt til kager; udstyr, inspiration, vejledning og materialer. SpecialKøbmanden har eksisteret siden 1972 og har stor erfaring med bageudstyr og kagedekoration og er garant for god kvalitet. Udover vores webshop har vi fysisk butik i Sluseholmen, og vi tager altid gerne en snak om bagning, pynt og kagedekoration.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev