Chateau Courac Cotes du Rhone 2019 75 CL 14,5 %

115,00

Château Courac putter sig i bjergskråningerne i Tresques i departementet Gard. Det tilhører Frédéric og Joséphine Arnaud, som erhvervede ejendommen i 1995. 

Vinen er et klassisk eksempel på en intens og powerfuld Côtes du Rhône, der opfylder alle de rigtige kriterier, uden at koste alverden. Château Courac's Côtes du Rhône er fremstillet på Grenache, Syrah og Cinsault - Bred og fyldig med masser af smag!

Farve: Dyb rød.
Duft: Kraftig aroma af cassis, lakrids og rosmarin.
Smag: Rig og frugtig smag med god kompleksitet

Serveringsforslag: Nydes let afkølet og går fantastisk til sammenkogte retter, okse og julemaden.

Genfødslen af Château Courac begyndte formodentlig allerede det øjeblik, at Frédéric Arnaud færdiggjorde sin uddannelse som ønolog. Frédéric sluttede dig familiens vingår, og gik straks igang med at renovere kælderen. Bevidst om det enorme potentiale i dets terroir, forlod han familiens andelskælder for at vinificere sine egne vine og erhvervede flere hektar vinmarker i Côtes du Rhône-appelationen. I 1995 tog familieforretningen dog en kæmpe drejning da de erhvervede sig ejendommen Château Courac. Det's vinmarker er lokaliseret på noget af det bedste jord i appellationen, og selve vinifikationen gennemføres på selve chateauet! Markerne er indrammet af frodig skov og krydses af gennemstrømmende vand.  Frédéric og Joséphine realiserede en livslang drøm!

Hos SpecialKøbmanden har vi Nordens største udvalg af bageudstyr og materialer til kagedekoration. Udover kagetilbehør forhandler vi te, kaffe, krydderier og specialiteter. Vi står klar med alt til kager; udstyr, inspiration, vejledning og materialer. SpecialKøbmanden har eksisteret siden 1972 og har stor erfaring med bageudstyr og kagedekoration og er garant for god kvalitet. Udover vores webshop har vi fysisk butik i Sluseholmen, og vi tager altid gerne en snak om bagning, pynt og kagedekoration.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev