Neutral Fromage pulver 100 g.

26,95

Neutral fromage bruges som base for din egen fromage/mousse.

tilsæt vanillesukker, vaillearoma og lav din egen vanille fromage

alle vores frysetørrede bær i stykker og pulver kan tilsættes som smag. brug ca. 1/2 ds til 100 g. fromage pulver og efter smag,.

vandet kan også erstattes med champagne pasta (delvis) og der laves en lækker champagne mousse.

optøet frugt puré kan også helt eller delvis ertstatte vandet i opskriften og der laves de lækreste mousser til kager.

er velegnet til fyld i din ynglingskage.

der er til ca. 2 lag i en 20 cm. rund kage (3 lagkagebunde og 2 lag fyld)

er også god til topping på cupcakes, eller til fyld og pynt på tal kager.

kan sprøjtes ud med tyller og holder facon.

i kager sætter fyldet sig hurtigt.

100 g. fromage pulver

125 ml. vand

5 dl. fløde.

fløden piskes til flødeskum. fromagepulver røres ud i vandet og vendes i flødeskummet og er så klar til brug.

Ingredienser: Druesukker, sukker, okse gelatine, stivelse, naturlig aroma.

 

Næringsindhold pr. 100 g.

Energi 1573/370 KJ/Kcal
Fedt 0 g
Heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 83,2 g
Heraf sukkerarter 81,2 g
Protein 9,3 g
Salt 0,09 g