Model: SK-10082

er lavet på argentisk okse

Varedeklaration: Gelatine (okse)

40,00
Model: SK-10083

er lavet på argentisk okse

Varedeklaration: Gelatine (okse)

24,00
Model: SK3003

Til mælkeis ca. 2,2 g pr. liter. Til vandis ca. 1-1,5 g pr. liter. Piskes kraftigt. Røres i koldt eller varmt.

Varedeklaration:

Konsistensmidler: E 471, E477,E470a, E466, E412,teknisk hjælpemiddel: E551,(ingen funktion i det endelige produkt).
35,96
Model: SW6005
top 9,5 cm. dia. 1,5 cm. high bottom 7,5 cm. dia. 66 ml. for baking, icecream and more
23,16
Model: SPK-3007

brændt maltmel velegnet til rugbrød, boller og bagning

31,96
Model: SW1608

good for ice cream, cakes and praline

22,36
Model: SK3018

også kaldet vinstensyre og cream of tartar

47,96
Model: SK-1642
Bøf flødebolle bund 70mm. 20 stk. Ingredienser:         HVEDEMEL, vegetabilsk palmeolie, ÆGGEBLOMMEPULVER, Hævemiddel: E 500, salt, sukker, aroma, Kan indeholde spor af:, soja og mælk Eventuelle allergener markeret med fed skrift. Næringsindhold pr. 100 g. Energi 1658/392 KJ/Kcal ...more
23,96
Model: SW1700

Lady Fruit Miroir til at lave glaze på kager i bedste bagedyst stil. Se evt opskrifter under den store bagedyst på dr´s hjemmeside. opskrift er også på label.

Neutral, blank gelé til at overtrække/glasere kager.

Klar til brug.

Der kan tilsættes pastafarve.

For et flottere resultat bør kagen være frossen, når man kommer glazen på.

47,96
Model: SPK-3013

Varedeklaration: Skummetmælk

27,96
Model: SW6103

mix 100 g. cream fix with 100 ml. water (approx 20 C). whisk 500 g. unsweetened cream until stiff and fold in under the mass.

31,96
Model: SPK-3005

Ingredienser: Dextrose monohydrat

22,36
Model: SW1613

good for ice cream, cakes and praline

34,36
Model: SPK-3008

anvendes i kager, creme, frugtcreme, hjemmelavet sennep m.m. efter opskrifter.

15,96