Texturas Manitol 700 g.

275,00

Manitol har en lav hygroskopicitet, er ikke fugtgivende og kan tåle en temperatur på op til 400 °C, uden at det smager brændt. Det har en lav sødeevne (50-60 %) i forhold til saccharose.

Fremgangsmåde:
Smeltes ved lav varme, indtil produktet er fuldstændigt flydende. Produktet, der skal krystalliseret dyppes forsigtigt i badet. Beregnet til brug i fødevarer. Behandles forsigtigt, idet produktet når en meget høj temperatur.

Ingredienser:
Sødemiddel: Mannitol fremstillet ved hydrogenering (E-421i). En overdreven indtagelse kan virke afførende.

Model/varenr.: CO-10525

Manitol har en lav hygroskopicitet, er ikke fugtgivende og kan tåle en temperatur på op til 400 °C, uden at det smager brændt. Det har en lav sødeevne (50-60 %) i forhold til saccharose.

Fremgangsmåde:
Smeltes ved lav varme, indtil produktet er fuldstændigt flydende. Produktet, der skal krystalliseret dyppes forsigtigt i badet. Beregnet til brug i fødevarer. Behandles forsigtigt, idet produktet når en meget høj temperatur.

Ingredienser:
Sødemiddel: Mannitol fremstillet ved hydrogenering (E-421i). En overdreven indtagelse kan virke afførende.

Næringsindhold pr. 100 g.

Energi 1001/240 KJ/Kcal
Fedt 0 g
Heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 100 g
Heraf sukkerarter 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g