Zin no 1 2021 75 CL 14,5 %

135,00

Om 2019: Som importør må man gerne klappe lidt i hænderne, når én af ens vine slår konkurrenter til mere end 3-dobbelt pris! Det skete i en kæmpetest i Ekstra Bladet, hvor Puglia-vinen Zin no. 1 løb med titlen som Bedste Køb. Med 91 point placerede den sig højere end 62 af testens 64 vine - og deriblandt vin til 300+ kr!
 

Fra det solrige Puglia i Syditalien kommer denne formidable Zinfandel/Primitivo, der har al den saft og kraft man ønsker, når fx and eller fyldige kødretter kommer på bordet. Tillige har Zinfandel-druen et ganske lavt indhold af garvesyre, så vinen fremstår lækkert blød, selvom den er meget fyldig. Et imponerende glas vin til pengene årgang efter årgang!

Farve: Mørkrød, nærmest blæksort i farven.
Duft: I næsen fornemmer man kaffe, chokolade og mørke bær.
Smagsnoter: Smagen er enormt intens, og man kan virkelig fornemme en vin, som er kraftig og let sødmefuld, men som samtidig opnår en elegant balance. Smagen er et bombardement af mørk, saftig frugt og varme krydderier, som bliver ved i den lange finish.

Serveringsforslag: Vinen går godt til grillet kød, pastaretter med kraftig sauce, kraftige oste og vildt.

Hos SpecialKøbmanden har vi Nordens største udvalg af bageudstyr og materialer til kagedekoration. Udover kagetilbehør forhandler vi te, kaffe, krydderier og specialiteter. Vi står klar med alt til kager; udstyr, inspiration, vejledning og materialer. SpecialKøbmanden har eksisteret siden 1972 og har stor erfaring med bageudstyr og kagedekoration og er garant for god kvalitet. Udover vores webshop har vi fysisk butik i Sluseholmen, og vi tager altid gerne en snak om bagning, pynt og kagedekoration.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev