Franco Francesco Barbera d'Asti 2021 75 CL 13,5 %

110,00

Denne saftige Barbera kommer fra sydvendte skråninger i de bølgede bakker Colline Alfieri omkring den lille by San Damiano d’Asti. Her høstes år efter år perfekt modnede Barbera-druer, som i dette tilfælde får en kort lagring på ståltanke før frigivelse. Dette medfører at man får en sprælsk, saftig og læskende Barbera (hvem sagde bæl-mig-i-store-tåre?), som samtidig er tilfredsstillende og ikke bare ligegyldig.

Farve: Rubinrød
Duft: Et lille whiff peber blander sig med sorte kirsebær, friske blommer og brombær.
Smagsnoter: Saftig, frugtig, drikkeglad smag med medium fylde og fokus på de røde bær.

Serveringsforslag: Nyd den let afkølet (14-16 grader) i dens charmerende ungdom (indenfor 3-4 år fra høståret) som et glas i utide eller til lette kødretter, mellemlagrede oste og det italienske køkkens pastaretter

Hos SpecialKøbmanden har vi Nordens største udvalg af bageudstyr og materialer til kagedekoration. Udover kagetilbehør forhandler vi te, kaffe, krydderier og specialiteter. Vi står klar med alt til kager; udstyr, inspiration, vejledning og materialer. SpecialKøbmanden har eksisteret siden 1972 og har stor erfaring med bageudstyr og kagedekoration og er garant for god kvalitet. Udover vores webshop har vi fysisk butik i Sluseholmen, og vi tager altid gerne en snak om bagning, pynt og kagedekoration.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev