Æggehvidepulver 100 g. - storkøb
89,95
velegnet til flødebolleskum
opskrift:
Piskes ved højeste gear:
25 g. æggehvidepulver
17 g. stødt melis
142 g. vand ( 30 - 35 grader.)
koges til 117 grader:
84 gram vand
250 gram stødt melis
125 gram glukose
Den kogte sirup hældes langsomt i ved 1. gear., derefter piskes færdigt ved højeste gear.
Ingredienser:
Tørret æggehvider, Stabilisator: E1505, Tekniske hjælpestoffer:, ( surhedsregulerendemiddel: E270, gærekstrakt, lipase )
Eventuelle allergener markeret med fed skrift.
Næringsindhold pr. 100 g.
Energi | 1574/376 KJ/Kcal |
Fedt | <0,1 g |
Heraf mættede fedtsyrer | <0,1 g |
Kulhydrat | 4,5 g |
Heraf sukkerarter | 4,5 g |
Protein | 82 g |
Salt | 3,1 g |