- Forside
- Lav Selv Slik
- Lav Selv Is
- Redskaber
- Thermo CHOC, Digitalt Chokolade termometer
Kategorier
- UDSALG
- Aktivitets kalender i butikken
- Bageartikler, is & desserter
- Bryllup, barnedåb & konfirmation
- Bageforme & Køkkenudstyr
- Blomster, spiselige og friske, på køl
- Brands
- Cake Pops! & Cookies
- Chokoladefremstilling
- Cupcakes
- Farver & aromaer
- Fondant & tilbehør
- Frugt puré, på frost
- Gaveartikler
- Glasur & pynt
- Højtider
- Julekalendere
- Kagedekoration
- Kagekurser
- Kageplader og søjler
- Kagestativer
- Kageæsker og indpakning
- Krydderier & specialiteter
- Lav Selv Slik
- Roy Kirkham Porcelæn
- Rugbrød & bagning
- Te & Kaffe
- UDSALG
- Aktivitets kalender i butikken
- Bageartikler, is & desserter
- Bryllup, barnedåb & konfirmation
- Bageforme & Køkkenudstyr
- Blomster, spiselige og friske, på køl
- Brands
- Cake Pops! & Cookies
- Chokoladefremstilling
- Cupcakes
- Farver & aromaer
- Fondant & tilbehør
- Frugt puré, på frost
- Gaveartikler
- Glasur & pynt
- Højtider
- Julekalendere
- Kagedekoration
- Kagekurser
- Kageplader og søjler
- Kagestativer
- Kageæsker og indpakning
- Krydderier & specialiteter
- Lav Selv Slik
- Roy Kirkham Porcelæn
- Rugbrød & bagning
- Te & Kaffe
Kategorier
- UDSALG
- Aktivitets kalender i butikken
- Bageartikler, is & desserter
- Bryllup, barnedåb & konfirmation
- Bageforme & Køkkenudstyr
- Blomster, spiselige og friske, på køl
- Brands
- Cake Pops! & Cookies
- Chokoladefremstilling
- Cupcakes
- Farver & aromaer
- Fondant & tilbehør
- Frugt puré, på frost
- Gaveartikler
- Glasur & pynt
- Højtider
- Julekalendere
- Kagedekoration
- Kagekurser
- Kageplader og søjler
- Kagestativer
- Kageæsker og indpakning
- Krydderier & specialiteter
- Lav Selv Slik
- Roy Kirkham Porcelæn
- Rugbrød & bagning
- Te & Kaffe
Fra:
Silikomart
Thermo CHOC, Digitalt Chokolade termometer
199,95
Thermo Choc, from the EasyChoc range, is a silicon mould complete with thermometer for the monitoring of the temperature (0°C/30°F to 160°C/320°F) of melted chocolate, cream, sauces, jams, syrups and italian meringues. Dimensions: 295 x 55 mm
Model/varenr.:
70.096.98.0062
GRATIS levering!
Delicia Choc, from the EasyChoc range, is a silicon mould complete with thermometer for the monitoring of the temperature (0°C/30°F to 160°C/320°F) of melted chocolate, cream, sauces, jams, syrups and italian meringues. Dimensions: 295 x 55 mm