Topsælgere
Model/varenr.: VA-påskeæg

assorteret udvalg af vores påske æg fra Valrhona

100,00
Model/varenr.: VA-7688

mørk chokolade med mandel og hasselnød praliné

6,00
Model/varenr.: VA-13164

hvide chokolade kugler, Ø 8 mm, med perlemor

velegnet til pynt på kager og desserter.

sælges i løs vægt i butikken.

 

35,00
Model/varenr.: VA-12374

Valrhona Guanaja Mørk chokolade er ikke bare mørk chokolade. Det første indtryk, der møder dig, når du tager en bid af Guanaja, er bitterhed. Straks derefter møder du en palette af varme og blomster. En smag, der bliver på tungen i lang tid, efter du har tygget af munden.

Guanaja har sin helt specielle smag fra en nøje udvalgt blanding af kakao. Den truede criollo-bønne møder den mere udbredte forastero-bønne. Valrhona finder og leger med disse smage i deres plantage Loma Sotavento i Den Dominikanske Republik. Her eksperimenterer de med at kultivere de fineste smage. Samtidig lægger de et stort arbejde i at udvikle nye, bæredygtige måder at dyrke kakao på. Så vi også kan nyde den fine smag af criollo i fremtiden.

89,95
Model/varenr.: VA-573-100

mørk chokolade fra Valrhona med kaffessmag og formet som en kaffebønne

49,95
Model/varenr.: VA-8445

fløde chokolade med ganache af Caramelia 36%

4,00
Model/varenr.: VA-6427

Valrhona chokolade med gananche af mælke chokolade Tanariva 33%.

smag af mælke chokolade og karamel.

4,00
Model/varenr.: VA-3151

fløde chokolade med fløde chokolade ganache med karamel

4,00
Model/varenr.: VA-15390-200

Hvid chokolade fra Valrhona med intens og frisk smag af passionsfrugt.

vejet op fra 3 kg. poser, sælges i løsvægt i butikken.

89,95
Model/varenr.: VA-12373

Valrhona Ivoire med vaniljenoter, er en let sukkersød hvid chokolade. Den er perfekt som konsistensbærer i desserter. Valrhona Ivoire er velafbalanceret mellem mælk og sukker med delikat smag og en fin tekstur. Chokoladen har et kakaoindhold på 35%. 

89,95
Model/varenr.: VA-12376

Valrhona Dulcey har en mild smag af karamel og med en blond farve, hverken hvid eller brun. Er lækker og cremet i konsistensen og en fin, men alligevel intens eftersmag med noter af smørbagte kiks og en snert af salt. En chokolade som ingen andre, der smager af mere! Brug den til flødeboller, konfekt, cookies og andet bagværk samt i is og desserter.

89,95
Model/varenr.: VA-2241

Hvid chokolade med mandel og hasselnød praliné

4,00
Model/varenr.: VA-9500

fløde chokoolade med mandel og hasselnød praliné

4,00
Model/varenr.: VA-2677

mørk chokolade ganache med hindbær

4,00
Model/varenr.: VA-12598

mørk chokolade med ganache af 65% mørk Kalingo chokolade

4,00