Topsælgere
Model/varenr.: SW6000

Bitter mandler kan anvendes i små mængder som smagforstærker ( FVST )

I bitre mandler findes et naturligt giftstof ( blåsyre )

( Stoffet giver akutte forgiftninger ved et stort indtag)

Ingredienser: Bitre Mandler.

Kan indeholde spor af nødder.

Eventuelle allergener markeret med fed skrift.

29,95
Model/varenr.: TM-LSMOKE

"Liquid Smoke" - Flydende røgaroma, til at give en forstærket røg/trækulsgrill-smag, på alle slags råvarer. Kan bruges i marinader, sauce, grøntsager, direkte på kød før stegning! 147 ml.

59,95
Model/varenr.: SPK-8000
Ingredienser Korender,vegetabilsk olie ( solsikke )   Næringsindhold pr. 100 g. Energi 1337/315 KJ/Kcal Fedt 1,3 g Heraf mættede fedtsyrer 0,1 g Kulhydrat 67 g Heraf sukkerarter 67 g Protein 4,1 g Salt 0,2 g
20,00
Model/varenr.: SK-2187

drænet vægt 283 g.

59,95
Model/varenr.: CE-380402

Franske Luksus svesker m. sten.

uden konserveringsmidler.

Svesker af d´Agen blommer dyrkede i Lot-et Garonne og behandlede på traditionel facon.

29,95
Model/varenr.: selle-3

Kirsebærsauce - smag uden sidestykke til Ris á la manden. Sellebergs Kirsebærsauce er helt unik, fordi den fremstilles af Søde Kirsebær, som giver en HELT anden smagsoplevelse, med en dejlig konsistens i de store bær. Kirsebærsaucen tilberedes med friskkværnet polynesisk vanillestang samt lidt kanel, som begge er to gode krydderier til juletiden.

69,95
Model/varenr.: SK-2185

velegnet til konfekt, kagecremé og desserter.

kan bl.a. blandes med flødeskum og bruges til fyld i lagkager.

56,95
Model/varenr.: SK-2188
Varedeklaration: kastanjer 80%, vand. produceret i Frankrig.  
42,95
Model/varenr.: SK-315

Maraschino Kirsebær m. stilk, Gode til desserter, chokolade eller drinks.

225 g./125 g.

49,95
Model/varenr.: SK-310

Sødet Kondenseret mælk

35,00
29,95
Model/varenr.: MO-74454

One of Olivier Monin’s personal favourites, MONIN Macadamia syrup was created to fulfil the demand for a roasted buttery nut flavour. Originating from Australia, the macadamia nut is named after the scientist Dr John McAdam, who first described it, but it is also known as the ‘Queensland nut’, ‘bush nut’ and ‘Queen of nuts’, among others. Of course, the Aboriginals had already discovered the fine taste of the macadamia thousands of years before Europeans settled there. Considered by some as ‘the nut lover’s nut’, macadamias are used in puddings, cakes and biscuits as well as savoury dishes. They go particularly well with white chocolate. Try mixing MONIN Macadamia syrup with MONIN Chocolate sauce to create an indulgent nutty chocolate latte.

39,95
Model/varenr.: SK-375

Røget chili i lage

30,00
Model/varenr.: SK-316

Maraschino Kirsebær m. stilk, 500 g./280 g. Gode til desserter, chokolade og drinks

99,95
Model/varenr.: spk-1672

Vores er fra Texas, flotte og store

49,95