- Forside
- Kagekurser
- Hvidovre
- Forår 2019
- Glaze kursus for unge mellem 10 og 16 år.
- UDSOLGT - Glaze kursus for unge mellem 10 og 16 år, Tirsdag d. 12. februar 2019 kl. 10.00 til kl. 14.00
Kategorier
- UDSALG
- Aktivitets kalender i butikken
- Bageartikler, is & desserter
- Bryllup, barnedåb & konfirmation
- Bageforme & Køkkenudstyr
- Blomster, spiselige og friske, på køl
- Brands
- Cake Pops! & Cookies
- Chokoladefremstilling
- Cupcakes
- Farver & aromaer
- Fondant & tilbehør
- Frugt puré, på frost
- Gaveartikler
- Glasur & pynt
- Højtider
- Julekalendere
- Kagedekoration
-
Kagekurser
-
Hvidovre
-
Forår 2019
- Polterabend og privat kurser
- Airbrush kursus
- Airbrush kursus for unge mellem 12 og 16 år
- Bage og pynte kursus for børn og unge mellem 8 og 16 år.
- Bage og pynte kursus for voksne
- Bolche kursus
- Bolche kursus for børn og unge mellem 8 og 16 år.
- Bolche kursus, Foræl./børn fra 6 år
- Bryllupskage kursus
- Cake Pops! Foræl./børn fra 6 år
- Chokolade kurser
- Cup Cakes Kursus
- Cup Cakes & Cookie Forældre/børn fra ca. 4 år
- Eclair Kursus
- Etagekager for unge 12-16 år med eller uden en voksen
- Flødebolle kursus
- Flødebolle kursus for børn og unge mellem 8 og 16 år.
- Flødebolle kursus, Foræl./børn fra 6 år
- Glaze kursus
- Glaze kursus for unge mellem 10 og 16 år.
- Is dessert kursus
- Is dessert kursus for unge mellem 10 og 16 år.
- Is dessert kursus, Forældre/børn fra 6 år.
- Kagedekoration, grundkursus
- Kagedekoration, grundkursus, Forældre/børn fra 8 år
- Kurser med Carol Haycox, England i maj 2019
- Kurser med Penelope D`Arcy Graham marts 2019
- Macarons kursus
- Macarons kursus for unge mellem 10 og 16 år.
- Macarons kursus, Forældre/børn fra 6 år.
- Modellering af Bamser og figurer
- Smørblomster på kage kursus
- Sprøjteglasur, blomster & blade
- Sukkerblomster
- Texturas kursus - Molekylær kursus
- Valrhona Dessert kursus
- Efterår 2019
-
Forår 2019
-
Hvidovre
- Kageplader og søjler
- Kagestativer
- Kageæsker og indpakning
- Krydderier & specialiteter
- Lav Selv Slik
- Roy Kirkham Porcelæn
- Rugbrød & bagning
- Te & Kaffe
- UDSALG
- Aktivitets kalender i butikken
- Bageartikler, is & desserter
- Bryllup, barnedåb & konfirmation
- Bageforme & Køkkenudstyr
- Blomster, spiselige og friske, på køl
- Brands
- Cake Pops! & Cookies
- Chokoladefremstilling
- Cupcakes
- Farver & aromaer
- Fondant & tilbehør
- Frugt puré, på frost
- Gaveartikler
- Glasur & pynt
- Højtider
- Julekalendere
- Kagedekoration
-
Kagekurser
-
Hvidovre
-
Forår 2019
- Polterabend og privat kurser
- Airbrush kursus
- Airbrush kursus for unge mellem 12 og 16 år
- Bage og pynte kursus for børn og unge mellem 8 og 16 år.
- Bage og pynte kursus for voksne
- Bolche kursus
- Bolche kursus for børn og unge mellem 8 og 16 år.
- Bolche kursus, Foræl./børn fra 6 år
- Bryllupskage kursus
- Cake Pops! Foræl./børn fra 6 år
- Chokolade kurser
- Cup Cakes Kursus
- Cup Cakes & Cookie Forældre/børn fra ca. 4 år
- Eclair Kursus
- Etagekager for unge 12-16 år med eller uden en voksen
- Flødebolle kursus
- Flødebolle kursus for børn og unge mellem 8 og 16 år.
- Flødebolle kursus, Foræl./børn fra 6 år
- Glaze kursus
- Glaze kursus for unge mellem 10 og 16 år.
- Is dessert kursus
- Is dessert kursus for unge mellem 10 og 16 år.
- Is dessert kursus, Forældre/børn fra 6 år.
- Kagedekoration, grundkursus
- Kagedekoration, grundkursus, Forældre/børn fra 8 år
- Kurser med Carol Haycox, England i maj 2019
- Kurser med Penelope D`Arcy Graham marts 2019
- Macarons kursus
- Macarons kursus for unge mellem 10 og 16 år.
- Macarons kursus, Forældre/børn fra 6 år.
- Modellering af Bamser og figurer
- Smørblomster på kage kursus
- Sprøjteglasur, blomster & blade
- Sukkerblomster
- Texturas kursus - Molekylær kursus
- Valrhona Dessert kursus
- Efterår 2019
-
Forår 2019
-
Hvidovre
- Kageplader og søjler
- Kagestativer
- Kageæsker og indpakning
- Krydderier & specialiteter
- Lav Selv Slik
- Roy Kirkham Porcelæn
- Rugbrød & bagning
- Te & Kaffe
Kategorier
- UDSALG
- Aktivitets kalender i butikken
- Bageartikler, is & desserter
- Bryllup, barnedåb & konfirmation
- Bageforme & Køkkenudstyr
- Blomster, spiselige og friske, på køl
- Brands
- Cake Pops! & Cookies
- Chokoladefremstilling
- Cupcakes
- Farver & aromaer
- Fondant & tilbehør
- Frugt puré, på frost
- Gaveartikler
- Glasur & pynt
- Højtider
- Julekalendere
- Kagedekoration
-
Kagekurser
-
Hvidovre
-
Forår 2019
- Polterabend og privat kurser
- Airbrush kursus
- Airbrush kursus for unge mellem 12 og 16 år
- Bage og pynte kursus for børn og unge mellem 8 og 16 år.
- Bage og pynte kursus for voksne
- Bolche kursus
- Bolche kursus for børn og unge mellem 8 og 16 år.
- Bolche kursus, Foræl./børn fra 6 år
- Bryllupskage kursus
- Cake Pops! Foræl./børn fra 6 år
- Chokolade kurser
- Cup Cakes Kursus
- Cup Cakes & Cookie Forældre/børn fra ca. 4 år
- Eclair Kursus
- Etagekager for unge 12-16 år med eller uden en voksen
- Flødebolle kursus
- Flødebolle kursus for børn og unge mellem 8 og 16 år.
- Flødebolle kursus, Foræl./børn fra 6 år
- Glaze kursus
- Glaze kursus for unge mellem 10 og 16 år.
- Is dessert kursus
- Is dessert kursus for unge mellem 10 og 16 år.
- Is dessert kursus, Forældre/børn fra 6 år.
- Kagedekoration, grundkursus
- Kagedekoration, grundkursus, Forældre/børn fra 8 år
- Kurser med Carol Haycox, England i maj 2019
- Kurser med Penelope D`Arcy Graham marts 2019
- Macarons kursus
- Macarons kursus for unge mellem 10 og 16 år.
- Macarons kursus, Forældre/børn fra 6 år.
- Modellering af Bamser og figurer
- Smørblomster på kage kursus
- Sprøjteglasur, blomster & blade
- Sukkerblomster
- Texturas kursus - Molekylær kursus
- Valrhona Dessert kursus
- Efterår 2019
-
Forår 2019
-
Hvidovre
- Kageplader og søjler
- Kagestativer
- Kageæsker og indpakning
- Krydderier & specialiteter
- Lav Selv Slik
- Roy Kirkham Porcelæn
- Rugbrød & bagning
- Te & Kaffe