Topsælgere

I 2005 åbnede Penelope egen butik med produktion af kager på bestilling i Sloane Square’s Ormonde Gate. Markedsføring gik fra mund til mund og i løbet af de første 12 måneder begyndte Penelope bla. at levere kager til Harrods, Errol Douglas, Carol Joy, London Zoo and St Paul’s Cathedral. Og desuden havde Penelope en masse kage design med i diverse magaziner bla. Condé Nast BRIDES, You & Your Wedding and Perfect Wedding.

I 2009 var der stor efterspørgsel efter kurser med Penelope, som blev afholdt privat, i køkkener, restauranet osv. Desuden hjalp Penelope med at opdatere kursusprogram for Cakes 4 Fun in Putney, London og oprettede PME diplom kurser.

I 2012 ledede Penelope the Peggy Porschen Academy in Belgravia med fokus på udenlandske studerende.

Penelope har deltaget på en masse Cake Shows i UK, Europa, UAE og asien; Cake International - NEC, TASTE of Christmas, Cake & Bake - London, Cake World Messe – Germany. Her har Penelope demonstreret en bred variation af teknikker og designs.

Idag arbejder Penelope bl.a med bage træning, udvikling af opskrifter, designs, afholder kurser i hele verdenen, har en fast klumme i The Edible Artists Network Magazine, USA, udvikling af nye produkter, er certificeret Wilton instruktør og hjælper Wilton med udvikling af nye designs.

14. til 16. april afholder vi en række kurser med Penelope.

Bemærk at Royal icing grundkurset skal tages inden kurserne med blomster af Royal icing eller skrive med Royal icing.

Penelope er fantastisk til at dekorere og undervise og er en stor fornøjelse for os, at hun har tid til at komme til Hvidovre.