Wilton Buttercream icing mix (frosting) 396 g.

49,95

Fra Wilton. Kan bruges som frosting, smørcreme eller glasur. Piskes med smør og så vand, mælk eller fløde. Kan bruges til glasur på muffins, pynt på kager og overtrække en kage som smørcreme inden der kommer fondant over. Er hvid og kan indfarves med pasta farver fra Wilton og kan også tilsættes smag med vores aromaer. Bliver ved med at være blød i konsistens, men holder facon. Fremgangsmåde: Blødgør 90 g smør i en skål, tilsæt Icing Mix. Pisk sammen med el-pisker ved medium hastighed. Tilsæt 0,5 dl. vand, mælk eller fløde. Pisk videre indtil det er luftigt. Hold det tildækket med et fugtigt klæde indtil brug. Blandingen kan farves med pastafarve som tilsættes lidt ad gangen. Nok til en 2-lags 20 cm. kage.

Model/varenr.: 710-112

Fra Wilton. Kan bruges som frosting, smørcreme eller glasur. Piskes med smør og så vand, mælk eller fløde. Kan bruges til glasur på muffins, pynt på kager og overtrække en kage som smørcreme inden der kommer fondant over. Er hvid og kan indfarves med pasta farver fra Wilton og kan også tilsættes smag med vores aromaer. Bliver ved med at være blød i konsistens, men holder facon.

Fremgangsmåde: Blødgør 90 g smør i en skål, tilsæt Icing Mix. Pisk sammen med el-pisker ved medium hastighed. Tilsæt 0,5 dl. vand, mælk eller fløde. Pisk videre indtil det er luftigt. Hold det tildækket med et fugtigt klæde indtil brug. Blandingen kan farves med pastafarve som tilsættes lidt ad gangen.

Nok til en 2-lags 20 cm. kage.

Varedeklaration:
Sukker, majsstivelse, kokosolie, majssirup, mælkeprotein, aroma, emulgator (E471).

Kan indeholde spor af nødder, æg og mælk.