Buttercream icing mix (frosting) 1 kg.
Pulver til smørcreme og topping på muffins.
Opskrift:
Der skal bruges vand, mælk og eller smør.
I en skål skal der 250 g. af pulveret samt 250 g. vand.
Det skal mixes i 10 minutter ved middel hastighed (3-4).
Kan farves med pasta farver.
Flere opskrifter ved scanning af QR-koden på posen eller tryk her.
Ingredienser: sukker, glukosesirup, fuldt hydrogeneret vegetabilsk olie (palmefrø vegetabilsk olie, fuldt hydrogeneret palmefrø), modificeret stivelse, emulsioner ( monoglycerider og diglycerider af fedtsyrer, eddikesyreestere af monodiglycerider og diglycerider af fedtsyrer), mælkeprotein, stabilisatorer (kalium fosfater, Xanthangummi), antiklumpningsmidler (siliciumdioxid).
Eventuelle allergener markerede med fed skrift
Næringsindhold pr. 100 g.
Energi | 2005 kJ/477 Kcal |
Fedt | 17 g |
Heraf mættede fedtsyrer | 16 g |
Kulhydrat | 80 g |
Heraf sukkerarter | 57 g |
Protein | 1,0 g |
Salt | 0,11 g |