Pulver til smørcreme og topping på muffins.
Opskrift:
Der skal bruges vand, mælk og eller smør.
I en skål skal der 250 g. af pulveret samt 250 g. vand.
Det skal mixes i 10 minutter ved middel hastighed (3-4).
Kan farves med pasta farver.
Flere opskrifter ved scanning af QR-koden på posen eller tryk her.
Lav designs, mønstre eller beskeder med piping gel. Er helt klart og kan farves med pasta farver. 283 g.
Du skal bruge 1 skål og en spartel
For en hård konsistens: Tilsættes 60 ml vand til 500 g produkt.
Til en medium konsistens: Tilsæt 80 ml vand til 500 g produkt
For en jævn konsistens: Tilsæt 120 ml vand til 500 g produkt
CMC, Petal Powder (tylose). Bruges når fondant, gum paste og marcipan skal hærde hurtigere, og gøres mere fast. Brug 1 tsk. til 250 g. fondant. Lad det hvile i en tætsluttet frysepose i mindst 20 min. før brug.
Kan også blandes med vand og bruges som spiselig lim: 1 del CMC og 30 dele vand. Lad det står natten over i køleskabet
Make beautiful lace decorations with this gluten free mix from FunCakes! The white lace has a toffee flavour and is ideal for making decorations. Use the lace decorations to decorate cakes, cupcakes and more!
Du er desværre ikke gammel nok til at handle på vores webshop