Texturas Algin 500 gr

595,00

Extracted from algae. Has an ability to gel with calcium. If you dissolve Algin in a liquid and immerse it in Calcic, a thin gelatin is formed around the liquid. These are called spheres or spheres. Can also be used for fake caviar.

Ingredients:
Gelling agent: Sodium alginate (E-401)

 

Nutritional values per. 100 g.

Energy 698/168 KJ/Kcal
Fat 0 g
Fat of which saturated 0 g
Carbohydrate 0 g
Carbohydrate of which sugars   0 g
Protein 1 g
Salt 1.2 g

SpecialKøbmanden siden 1972 har altid været en god blandet købmandshandel og er det forsat.

I gennem alle årene er butikken udviklet efter tidens trend og muligheder.

Vi har som i mere end 50 år stadig et meget bredt udvalg af krydderier, kaffe og te.

Vores kolonial afdeling er blevet opgraderet og der er produkter fra hele verdenen.

Der er et bredt udvalg af chokolade, både til gaver og gør det selv. Vin og spiritus afdeling.

Vi har en afdeling med køkken/bageudstyr.

Udover vores webshop har vi fysisk butik i Sluseholmen 27, 2450 Kbh SV.

Follow Us
Subscribe newsletter
spacer