Model: Hvidovre-260218
Vi arbejder med forskellige Texturas produkter, bl.a. lecithin, Manitol, Agar, Gellan, Iota og Xantana. Vi laver skum, glaskugler med fyld, gele, skærefast gele, lidt dessert og stabiliserer flydende væsker. Et kursus hvor vi laver sjove og anderledes ting til forretter, hovedretter og desserter. ...more
595,00
Model: Hvidovre-190318
Vi arbejder med forskellige Texturas produkter, bl.a. lecithin, Manitol, Agar, Gellan, Iota og Xantana. Vi laver skum, glaskugler med fyld, gele, skærefast gele, lidt dessert og stabiliserer flydende væsker. Et kursus hvor vi laver sjove og anderledes ting til forretter, hovedretter og desserter. ...more
595,00
Model: Hvidovre-230418
Vi arbejder med forskellige Texturas produkter, bl.a. lecithin, Manitol, Agar, Gellan, Iota og Xantana. Vi laver skum, glaskugler med fyld, gele, skærefast gele, lidt dessert og stabiliserer flydende væsker. Et kursus hvor vi laver sjove og anderledes ting til forretter, hovedretter og desserter. ...more
595,00
Model: SK3019

Malto er et produkt, der er udvundet af tapioka og baseret på maltodextrin (kulhydrat). Det anvendes som fyldemiddel, men kan også absorbere olier. Fremtræder som et meget fint pulver. God kold og varm opløselighed. Når det blandes med olie, bliver det et pulver, der kan bearbejdes og som opløses i vandholdigt medium.

59,95
Model: CO-10508-40

Fremstilles af bakterien Sphingomonas elodea. Gellan laver en fast gelé, som kan skæres selv ved 90 grader.

Fint pulver. Mister sin effekt ved kontakt med saltopløsninger.

99,95
Model: CO-10503-50

Sodium citrat. Udvindes af citrusfrugter  og er almindeligvis brugt i fødevareindustrien til at forhindre oxidering af grøntsager og frugt.

Det har en evne til at reducere syre i maden og er nødvendig for at kunne lave sfæres af noget med højt syreindhold.

Opløses nemt og reagerer hurtigt.

29,95
Model: CO-10514-50

Udvindes af alger. Har en evne til at gelere i forbindelse med calcium. Opløser man Algin i en væske og nedsænker det i Calcic, dannes der en tynd geléhinde om væsken. Disse kaldes Sfæres eller spheres. Kan også anvendes til fake Kaviar.

69,95
Model: CO-10515-50

Calcium salt i høj koncentration og letopløseligt. Bruges sammen med Algin når man laver spherification.

 

29,95
Model: CO-10502-40

Et naturligt soja lecithinbaseret stof som gør det muligt at lave skum af juice eller andre vandlignende midler.

Opløses i kold væske og piskes op. Emulgerer desuden umulige saucer

54,95
Model: CO-150510-40

Agar udvindes af rødalger eller tang og bruges som geleringsmiddel. Kan anvendes istedet for husblads hvor man ikke ønsker animalsk produceret fortykningsmiddel. Avendes også til gel spaghetti. Kan bevare formen op til 80 grader

69,95
Model: CO-10530-50

Sjov boblende og prikkende effekt. Kan spises som de er, indkapslet i chokolade eller karamel. Mal dem til pulver og tilsæt det til is og sorbet.

Aflange granulater med en neutral smag.

79,95