Chateau Brun Despagne Heritage 2018 75 CL 14,5 %

138,00

Chateau Brun Despagne Heritage har klassificeringen 'Bordeaux Supérieur', men Brun-Despagne leverer vine der ville være knockouts selv i en højere vægtklasse. Nøglen er omhyggelig markpleje, lavt udbytte, håndplukkede druer, streng selektering og den rette balance mellem respekt for tradition og moderne winemaking.Vinen lagres 18 måneder i egetræsfade og de ældste vinstokke der leverer druer til vinen er hele 75 år gamle.

Farve: Dyb violet.
Duft: Tætpakket frugtig duft med en lækker krydret bagkant. Som at stå i en blommeplantage ved høsttid og åbne en frisk cigaræske.
Smag: Fløjlsblød fornemmelse med en overraskende og frisk fylde. Smagen er rig på lag med nuancer af blommer, brombærfrugt, vanilje samt en god mærkbar struktur.

Gastronomisk match: Grillede koteletter af lam, kalv eller svin, ovn-kylling, bøffer – især i rødvinssauce eller Beef Wellington.

Hos SpecialKøbmanden har vi Nordens største udvalg af bageudstyr og materialer til kagedekoration. Udover kagetilbehør forhandler vi te, kaffe, krydderier og specialiteter. Vi står klar med alt til kager; udstyr, inspiration, vejledning og materialer. SpecialKøbmanden har eksisteret siden 1972 og har stor erfaring med bageudstyr og kagedekoration og er garant for god kvalitet. Udover vores webshop har vi fysisk butik i Sluseholmen, og vi tager altid gerne en snak om bagning, pynt og kagedekoration.

Follow Us
Subscribe newsletter