En af Rumæniens mest lovende druesorter hedder Feteasca Regala. Det betyder ordret oversat Den Royale Jomfru. Sorten har vist stor alsidighed og er i stand til både at levere utroligt charmerende hvidvine, der er beregnet på at blive drukket unge, og den kan levere mere robuste, ambitiøse hvidvine, der kan udvikle sig positivt i kælderen gennem adskillige års lagring. Denne alsidighed udforsker La Sapata yderligere med vinen her, der er en orangevin lavet på Feteasca Regala.
Orangevin er meget kort forklaret en vin, der er lavet som rødvin, men på grønne druer (hvidvinsdruer). Når grønne druer vinificeres, som var det rødvin, betyder det groft sagt, at vinen laves med lang maceration på skaller, kerner og stilke – både inden, under og efter gæringen. Maceration er meget enkelt det, at man lader skaller, kerner og eventuelle stilke forblive i saften i stedet for at fjerne dem, så farve- og garvestoffer (tannin) optages i saften i stedet for at blive fjernet. Ved produktion af normal hvidvin fjerner man skaller/kerner/stilke for netop at undgå farve og garvestoffer. Ved produktion af orangevin ønsker man at få farven og tanninen fra skallerne med.
Vinen her er fremstillet med 6 måneders maceration på skaller og kerner.