A En Perdre Le Soufre ("at tabe svovlet") er et ordspil på det franske udtryk a en perdre le souffle - at tabe pusten – og Elodie Jaumes vine er netop den "svovlfri" side af det berømte Chateauneuf-du-Pape-hus, Domaine des Chanssaud. Den unge Elodie dyrker Grenache, Syrah og gamle stokke med Mourvèdre efter økologiske (certificeret) og biodynamiske principper. A En perdre Le Soufre er lavet primært på grenache og syrah, vinificeret uden tilsat svovl og lagret på betonkar.
Farve: Dyb rød med magenta skær.
Duft: Livlig og dyb aroma af skovbær, sort peber og varme krydderier.
Smagsnoter: Fyldig, men på samme tid meget juicy, med tonsvis af mørk frugt og understøttet af en perfekt svirpende syre.
Serveringsforslag: Nyd den let afkølet, fx til ovnstegt kylling eller lammekølle.