Macarons Shells

Ingredienser

40 g

Æggehvider (1)

100g

Mandel mel

100g

Flormelis

 

Ingredienser til Meringue (Merengs)

 

100g

Flormelis

40g

Æggehvider (2)

 

Procedure (ingredienser [1])

  1. Forvarm ovnen til 150O
  2. Lav ”de mise en place”, vej de forskellige ingredienser i små skåle.
  3. Mix mandel melet og flormelis sammen
  4. Gør det fint med en foodprocessor, derefter sigt det.
  5. Lad dejen hvile

 

Procedure 2 Marengs

  1. Pisk æggehviderne(2) I en røremaskine. Derefter tilsættes flormelis langsomt
  2. Put ingredienserne I en skål, pisk dem kraftigt til det er blevet kølet ned

 

Sidste procedure

  1. Tilføj farve til 40 g æggehvider(1) og blend det, pas på, at du ikke pisker æggehviderne op.
  2. Fold mandelmelet og sukkerblandingen i marengsen ved hjælp af en spatel.
  3. Hæld de farvede æggehvider i.
  4. Begynd at folde blandingen sammen med spatlen.
  5. Når blandingen er glat og falder af spatel langsomt, beklæd en silikone mætte med bagepapir
  6. Put blandingen I en sprøjtepose og form makronskallerne.
  7. Bag i 15 minutter.

 

Hindbær ganache

Ingredienser:

100ml

Flødeskum

85g

Hindbær pure

185g

Fint hakkede hvid chokolade

 

Sådan gør du:

  1. Smelt den hvide chokolade til den er 35o
  2. Varm cremen og hindbærpureen i en gryde over svag varme, indtil temperaturen når 35o
  3. Hæld langsomt den varme hindbær-creme over den smeltede hvide chokolade, og rør, indtil du har en glat cremet ganache.
  4. Tryk plastfolie over overfladen, og afkøl det i køleskabet i mindst 2 timer.

 

 

Hos SpecialKøbmanden har vi Nordens største udvalg af bageudstyr og materialer til kagedekoration. Udover kagetilbehør forhandler vi te, kaffe, krydderier og specialiteter. Vi står klar med alt til kager; udstyr, inspiration, vejledning og materialer. SpecialKøbmanden har eksisteret siden 1972 og har stor erfaring med bageudstyr og kagedekoration og er garant for god kvalitet. Udover vores webshop har vi fysisk butik i Sluseholmen, og vi tager altid gerne en snak om bagning, pynt og kagedekoration.

Follow Us
Subscribe newsletter