- Top
- Specialkøbmanden Opskrifter
- Macarons
Refine search
Bestsellers
Hindbær Macarons
Macarons Shells
Ingredienser
40 g |
Æggehvider (1) |
100g |
Mandel mel |
100g |
Flormelis |
Ingredienser til Meringue (Merengs) |
|
100g |
Flormelis |
40g |
Æggehvider (2) |
Procedure (ingredienser [1])
- Forvarm ovnen til 150O
- Lav ”de mise en place”, vej de forskellige ingredienser i små skåle.
- Mix mandel melet og flormelis sammen
- Gør det fint med en foodprocessor, derefter sigt det.
- Lad dejen hvile
Procedure 2 Marengs
- Pisk æggehviderne(2) I en røremaskine. Derefter tilsættes flormelis langsomt
- Put ingredienserne I en skål, pisk dem kraftigt til det er blevet kølet ned
Sidste procedure
- Tilføj farve til 40 g æggehvider(1) og blend det, pas på, at du ikke pisker æggehviderne op.
- Fold mandelmelet og sukkerblandingen i marengsen ved hjælp af en spatel.
- Hæld de farvede æggehvider i.
- Begynd at folde blandingen sammen med spatlen.
- Når blandingen er glat og falder af spatel langsomt, beklæd en silikone mætte med bagepapir
- Put blandingen I en sprøjtepose og form makronskallerne.
- Bag i 15 minutter.
Hindbær ganache
Ingredienser:
100ml |
Flødeskum |
85g |
Hindbær pure |
185g |
Fint hakkede hvid chokolade |
Sådan gør du:
- Smelt den hvide chokolade til den er 35o
- Varm cremen og hindbærpureen i en gryde over svag varme, indtil temperaturen når 35o
- Hæld langsomt den varme hindbær-creme over den smeltede hvide chokolade, og rør, indtil du har en glat cremet ganache.
- Tryk plastfolie over overfladen, og afkøl det i køleskabet i mindst 2 timer.