Find dekorativ glasur og pynt til alle slags kager, cupcakes og øvrigt bagværk her på denne side.

Vi forhandler et varieret udvalg af fin, sjov, elegant og farverig glasur og pynt, der nok skal gøre sit til, at dine kager fremstår på allerfineste vis, når de præsenteres for gæsterne. Se blandt andet mulighederne inden for kagepynt, glasur, frosting og icing samt fondant og marcipan her på siden, og fremtryl flotte kager til både hverdag og til mere festlige anledninger.

Der er rig mulighed for at skabe en unik og personlig kage med brugen af diverse slags glasur og pynt. Hold dig eksempelvis inden for et bestemt farvetema, skab en mindeværdig tema-kage med tilhørende logo eller motiv, eller anvend sukkerbilleder til at skabe unikke kager med en flot, visuel effekt.

Slip kreativiteten løs og gå på opdagelse i alle mulighederne inden for glasur, pynt og kagedekoration her på denne side.

Hos SpecialKøbmanden har vi Nordens største udvalg af bageudstyr og materialer til kagedekoration. Udover kagetilbehør forhandler vi te, kaffe, krydderier og specialiteter. Vi står klar med alt til kager; udstyr, inspiration, vejledning og materialer. SpecialKøbmanden har eksisteret siden 1972 og har stor erfaring med bageudstyr og kagedekoration og er garant for god kvalitet. Udover vores webshop har vi fysisk butik i Sluseholmen, og vi tager altid gerne en snak om bagning, pynt og kagedekoration.

Follow Us
Subscribe newsletter