Bestsellers

Lidt historie om Macarons og kurset:

Macarons er meget forskellig fra Macaroon. en macaroon er en sød klump kage. Macaron er 2 delikate mandel kage bunde med fyld imellem.

Macaron stammer fra italiensk, maccherone og betyder fin dej.

det siges at macarons stammer fra Italien og kom til Frankrig med Catherine de Midici i 1533, og som senere blev gift med den franske konge, Henri II

I starten var det en simpel kage lavet af sukker, mandelmel og æggehvider.

senere blev opskriften spredt i hele Frankrig og først omkring 1890 begyndte man at lave kagen af 2 bunde og med fyld i.

 

på vores udvidet kursus på 5 timer lærer du de nyeste teknikker for at lave en perfekt macaron.

først vil du lære at lave en lækker ganache med chokolade til fyldet.

Derefter vil vi starte med at lære at lave macarons og undgå de fejl som tit sker.

vi bager efter 2 forskellige opskrifter, bl.a. den Italienske som er mest brugt hos konditorer.

og til sidst får du alle dine fine macarons med hjem - og velsmagende.

 

Efter kurset får hver deltager sine flotte kager med hjem i en æske.. Efter kurset er det muligt at handle i vores butik, hvor vi giver 10% rabat denne dag på alle varer.

kurset varer ca. 5 timer.

Kurset er i vores butik i Hvidovre, Hvidovrevej 223-225, 2650 Hvidovre